Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ma Songtekst: no tears on my pillow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ma - no tears on my pillow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no tears on my pillow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ma! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van ma en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no tears on my pillow .

Origineel

Now it's official. You're out of my life. Too many tears I've cried. I'm leaving the moments. Behind on the shelf. Believing in you was hard for myself . All your apologies are outside the door. I can't waste my time on you anymore. I've fallen much deeper than this before . There's no tears on my pillow. No room for crying. No tears on my pillow. I left them behind. And I've found me a better place. Somewhere inside, and I know. I won't cry these tears anymore . Can't say I'm selfish. I'm trusting my heart. I know what I want. And it tears you apart. Don't worry about me, thinking of you. My days are filled with too much to do . The whole world is waiting for. Me to explore. I can't waste my time on you anymore. I've fallen much deeper than this before . There's no tears on my pillow. No room for crying. No tears on my pillow. I left them behind. And I've found me a better place. Somewhere inside, and I know. I won't cry these tears anymore . No regrets, no sadness. You're not the first man, and you're not the last man. Somehow you had me trapped in your web. But it won't be rainin' when I lay my head down. No . And I've found me a better place. Somewhere inside, and I know. I won't cry these tears anymore. Tears on my pillow, no more tears on my pillow, no more tears on my pillow....

 

Vertaling

Nu is het officieel. Je bent uit mijn leven. Ik heb te veel tranen gehuild. Ik laat de momenten. Achter op de plank. Believing in you was hard for myself . Al je excuses liggen buiten de deur. Ik kan mijn tijd niet meer aan jou verspillen . I've fallen much deeper than this before . Er liggen geen tranen op mijn kussen. Geen ruimte om te huilen. Geen tranen op mijn kussen. Ik heb ze achtergelaten. En ik heb een betere plek gevonden. Ergens van binnen, en ik weet. I won't cry these tears anymore . Ik kan niet zeggen dat ik egoïstisch ben. Ik vertrouw op mijn hart. Ik weet wat ik wil . En het verscheurt je . Maak je geen zorgen over mij, ik denk aan jou. My days are filled with too much to do . De hele wereld wacht op. Mij om te verkennen. Ik kan mijn tijd niet meer aan jou verspillen . I've fallen much deeper than this before . Er liggen geen tranen op mijn kussen. Geen ruimte om te huilen. Geen tranen op mijn kussen. Ik heb ze achtergelaten. En ik heb een betere plek gevonden. Ergens van binnen, en ik weet. I won't cry these tears anymore . Geen spijt, geen verdriet. Je bent niet de eerste man, en je bent niet de laatste man. Op een of andere manier had je me gevangen in je web. Maar het zal niet regenen als ik mijn hoofd neerleg. No . En ik heb een betere plek gevonden. Ergens binnenin, en ik weet het. Ik zal deze tranen niet meer huilen. Tranen op mijn kussen, geen tranen meer op mijn kussen, geen tranen meer op mijn kussen....