Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mac And Katie Songtekst: I Found My Freedom

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mac And Katie - I Found My Freedom ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Found My Freedom? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mac And Katie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mac And Katie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Found My Freedom .

Origineel

I'm going down by the riverside Gonna wash away my troubles in the noon day tide The tax man's coming and he wants his dues But the only way to catch me is to wet his shoes Chorus: I've found my freedom, a paradise meant for me I've found my freedom I've found my freedom, a paradise meant for me I've found my freedom Hold my head up and look to the sun I've found me a place where I don't have to run No one to find me in my restricted zone 'Cause I've left my address as a place unknown Remember all you people if you're tired and down You've got to leave the city or you're sure to drown Make a bid for freedom and you're sure to find You've found yourself the good life and your peace of mind

 

Vertaling

Ik ga langs de rivier Ik ga mijn problemen wegspoelen in het middagdaggetij De belastingman komt eraan en hij wil zijn contributie Maar de enige manier om me te vangen is door zijn schoenen nat te maken Refrein: Ik heb mijn vrijheid gevonden, een paradijs dat voor mij bedoeld is Ik heb mijn vrijheid gevonden Ik heb mijn vrijheid gevonden, een paradijs dat voor mij bedoeld is Ik heb mijn vrijheid gevonden Houd mijn hoofd omhoog en kijk naar de zon Ik heb een plek gevonden waar ik niet hoef te rennen Niemand kan me vinden in mijn beperkte zone Omdat ik mijn adres heb achtergelaten als een onbekende plaats Denk aan al jullie mensen als je moe en neerslachtig bent Je moet de stad verlaten, anders verdrink je zeker Doe een bod voor vrijheid en u zult het zeker vinden Je hebt jezelf het goede leven en je gemoedsrust gevonden