Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mac miller Songtekst: the high life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mac miller - the high life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the high life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mac miller! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mac miller en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the high life .

Origineel

(Intro do álbum: The High Life). I'm so high, so high. Find me somewhere in the sky, in the sky. And I know, I know, I know, these days just flow by, flow by. When you're so high, so high. Head is somewhere in the sky, in the sky. And you know, you know,. You know, these days just flow by, flow by. When you're so high. Yeah, my name is Mac Miller. And you are now living. The high life. Most Dope!. Big Jerm I see ya!. Get into it. . Digo Yukio - digopanda

 

Vertaling

(Intro do álbum: The High Life). Ik ben zo hoog, zo hoog. Vind me ergens in de hemel, in de hemel. En ik weet het, ik weet het, ik weet het, deze dagen vloeien voorbij, vloeien voorbij. Wanneer je zo hoog bent, zo hoog. Hoofd is ergens in de hemel, in de hemel. En je weet, je weet,. Je weet wel, deze dagen gewoon flow by, flow by. Wanneer je zo high bent. Ja, mijn naam is Mac Miller. En jij leeft nu. Het hoge leven. Most Dope! Big Jerm, ik zie je! Ga ervoor. . Digo Yukio - digopanda