Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: machine gun kelly Songtekst: invincible

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: machine gun kelly - invincible ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van invincible? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van machine gun kelly! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van machine gun kelly en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals invincible .

Origineel

[Chorus: Ester Dean] Voices in the air I hear them loud and clear Telling me to listen Whispers in my ear Nothing can compare I just wanna listen [Verse 1: MGK] As my, world turns The heart beats Not only in my chest But the heart in these streets So when they feel this, they feel me But I can't feel nothin', outside these Dre beats I am from the city of evil, came from the bottom Standing on top of what was supposed to be my coffin, whats up? Inception shows me as a dead man walkin', but reflections shows this kid's still got it Let it be known I got the throne like I don't know that there's a king Never grew up around a family because I'm not a human being And anyone under my level that’s coming at my spot for the top Let them have it, cause when I leave, the whole world drops Lace up Kells [Chorus] I hear voices in the air I hear em’ loud and clear Telling me to listen Whispers in my ear Nothing can compare I just want to listen Telling me I am Invincible Telling me I am Invincible Telling me I am Invincible - oh oh Telling me I am Invincible Telling me I am Invincible Telling me I am Invincible - oh oh I am [Verse 2] Waking up sweatin from the stress of being caged down Everything I write is played out like what is this? Tear the whole page out Man I come from holes in the wall but they don’t know the path Even if I told them it all, they wouldn't know the half So maybe I fill up my luggage with all of these dreams and put on my black coat and my black chucks and nothing in my jeans And just run, till the day comes like Rocky’s movie scene And I’m on top of the world, look up and scream like this is me, this is Kells Crucified by the public without the nails Do or die in my city but clearly I never failed Lost myself in the game when I found myself in a cell Then I found myself in the fame when I lost myself in the pills And you cannot mess with me still , seen them boys and they winnin Underdogs of the year, Cleveland boys in the buildin' What the fuck is a ceiling I’m taking this to the top, and when I leave the whole world drops Lace Up Kells [Chorus] I hear voices in the air I hear em’ loud and clear Telling me to listen Whispers in my ear nothing can compare I just want to listen Telling me I am Invincible Telling me I am Invincible Telling me I am Invincible - oh oh Telling me I am Invincible Telling me I am Invincible Telling me I am Invincible - oh oh I am…..

 

Vertaling

[Chorus: Ester Dean] Stemmen in de lucht Ik hoor ze luid en duidelijk Ze zeggen me te luisteren fluistert in mijn oor Nothing can compare I just wanna listen [Verse 1: MGK] As my, world turns Het hart klopt Not only in my chest Maar het hart in deze straten Dus als ze dit voelen, voelen ze mij Maar ik kan niets voelen, buiten deze Dre beats Ik kom uit de stad van het kwaad, kwam van de bodem Standing on top of what was supposed to be my coffin, what up? Inception laat me zien als een wandelende dode, maar reflecties laten zien dat deze jongen het nog steeds heeft Laat het weten, ik heb de troon alsof ik niet weet dat er een koning is Nooit opgegroeid rond een familie omdat ik geen mens ben En iedereen onder mijn niveau die aan mijn plek voor de top komt Laat ze hun gang maar gaan, want als ik vertrek, stort de hele wereld in Lace up Kells [refrein] I hear voices in the air I hear em' loud and clear die me zeggen te luisteren fluistert in mijn oor Nothing can compare Ik wil alleen maar luisteren Ze zeggen me dat ik onoverwinnelijk ben Mij zeggen dat ik onoverwinnelijk ben Mij zeggen dat ik onoverwinnelijk ben - oh oh Mij vertellen dat ik onoverwinnelijk ben Mij vertellen dat ik onoverwinnelijk ben Mij zeggen dat ik onoverwinnelijk ben - oh oh dat ben ik [Verse 2] Wakker worden zwetend van de stress van het opgesloten zitten Alles wat ik schrijf is uitgespeeld als wat is dit? Tear the whole page out Man ik kom van gaten in de muur maar ze kennen het pad niet Zelfs als ik ze alles zou vertellen, zouden ze de helft niet weten Dus misschien vul ik mijn bagage met al deze dromen en trek ik mijn zwarte jas aan en mijn zwarte schoenen en niets in mijn jeans En ren gewoon, tot de dag komt zoals in Rocky's filmscène en ik op de top van de wereld sta, omhoog kijk en schreeuw zoals dit ben ik, dit is Kells Gekruisigd door het publiek zonder de nagels Doen of sterven in mijn stad, maar ik heb duidelijk nooit gefaald. Ik verloor mezelf in het spel toen ik mezelf in een cel vond Dan vond ik mezelf in de roem toen ik mezelf verloor in de pillen En je kan nog steeds niet met me rotzooien, ik heb de jongens gezien en ze winnen Underdogs van het jaar, Cleveland boys in the buildin' What the fuck is een plafond ik neem dit mee naar de top, en als ik vertrek zakt de hele wereld Lace Up Kells [Chorus] I hear voices in the air I hear em' loud and clear ze zeggen me te luisteren fluistert in mijn oor niets is te vergelijken Ik wil alleen maar luisteren Ze zeggen me dat ik onoverwinnelijk ben Ze zeggen dat ik onoverwinnelijk ben Mij zeggen dat ik onoverwinnelijk ben - oh oh Mij vertellen dat ik onoverwinnelijk ben Mij vertellen dat ik onoverwinnelijk ben Tegen mij zeggen dat ik onoverwinnelijk ben - oh oh dat ben ik.....