Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Macy Gray Songtekst: Don't Forget Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Macy Gray - Don't Forget Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Don't Forget Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Macy Gray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Macy Gray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Don't Forget Me .

Origineel

In the wintertime Keep your feet warm But keep your clothes on and don't forget me Keep the memories But keep your powder dry too In the summer by the poolside While the fireflies are all around you I'll miss you when I'm lonely I'll miss the sunshine too Now don't forget me Please don't forget me Make is easy on me just for a little while You know I think about you I hope you'll think about me too When we're older a little slower it doesn't matter now come on get happy 'cause nothing lasts forever but I will always love you Now don't forget me Please don't forget me Make is easy on me just for a little while You know I think about you I hope you'll think about me too

 

Vertaling

In de winter Houd uw voeten warm Maar hou je kleren aan en don 't vergeet me Houd de herinneringen Maar houd je poeder te droog In de zomer bij het zwembad Terwijl de vuurvliegjes zijn overal om je heen I 'll je missen als ik ' m eenzaam I 'll ook missen de zon Nu don 't mij vergeten Gelieve don 't mij vergeten Zorg is eenvoudig op mij gewoon voor een tijdje Je weet dat ik over je denk Ik hoop dat je 'll denk ik ook over Wanneer we 're ouder een beetje langzamer het maakt niet uit ' nu kom op ga graag 'Oorzaak niets eeuwig duurt, maar ik zal altijd van je houden Nu Don 't mij vergeten Gelieve don 't mij vergeten Zorg is eenvoudig op mij gewoon voor een tijdje Je weet dat ik over je denk Ik hoop dat je 'll denk ik ook over