Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: macy gray Songtekst: get out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: macy gray - get out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van macy gray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van macy gray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get out .

Origineel

Uh go Macy! You tell me so much that I know it by heart How to taught me everything and took me to the top I'm higher than the mountains over the top I see the aliens nodding to the dope dope sounds From the radios in the jets flying around I'm like the sky baby, I'm never coming down You drive me crazy, get off my could And you don't wanna leave Let me go get my boys [Chorus:] Get out, get out She don't love you Macy don't love you Get out, get out She don't love you Macy don't love you, boy Get out, get out She don't love you no more She don't love you no more She don't love you no more She don't... Birds fly by with the booming system Gotta holla got to scream just to get your attention It's everything you want it's what you've been missing The beat of the century, made by Justin From outer space to the deep blue sea We're gonna pop it gonna shake it gonna set you free now You're telling everybody you did this beat But you don't wanna leave, Well let me tell you something Sometimes in love we just have to say goodbye (goodbye) It just ain't meant to be no need to try No no [Chorus] Get out, get out She don't love you Macy don't love you Get out, get out She don't love you Macy don't love you, boy Get out, get out She don't love you no more She don't love you no more She don't love you no more Shh, hear me (Yeaa)this beat is funky Just like your attitude Funky Sometimes in love we just have to say goodbye Goodbye It just ain't meant to be (it ain't meant to be) no need to try No no (I don't love you) shh hear (No more)this beat is funky(good gawd) Just like your attitude (just like your funky ass attitude) Funky (yea) [Chorus]

 

Vertaling

Uh ga Macy! Je vertelt me zoveel dat ik het uit mijn hoofd weet Hoe je me alles leerde en me naar de top bracht Ik ben hoger dan de bergen over de top Ik zie de aliens knikken op de dope dope geluiden Van de radio's in de jets die rondvliegen Ik ben als de hemel baby, ik kom nooit meer naar beneden Je maakt me gek, ga van me af And you don't wanna leave Let me go get my boys [Chorus:] Ga weg, ga weg Ze houdt niet van je Macy houdt niet van je Ga weg, ga weg Ze houdt niet van je Macy houdt niet van je, jongen Ga weg, ga weg Ze houdt niet meer van je Ze houdt niet meer van je Ze houdt niet meer van je She don't... Birds fly by with the booming system Gotta holla got to scream just to get your attention It's everything you want it's what you've been missing De beat van de eeuw, gemaakt door Justin From outer space to the deep blue sea We're gonna pop it gonna shake it gonna set you free now You're telling everybody you did this beat But you don't wanna leave, Well let me tell you something Soms moeten we in de liefde gewoon vaarwel zeggen (tot ziens) It just ain't meant to be no need to try Nee, nee. [refrein] Ga weg, ga weg She don't love you Macy houdt niet van je Ga weg, ga weg She don't love you Macy houdt niet van je, jongen Ga weg, ga weg Ze houdt niet meer van je Ze houdt niet meer van je She don't love you no more Shh, hoor mij (Yeaa) this beat is funky Just like your attitude Funky Sometimes in love we just have to say goodbye Vaarwel It just ain't meant to be (het hoort niet zo te zijn) no need to try Nee, nee. (I don't love you) shh hear (No more) this beat is funky (good gawd) Just like your attitude (just like your funky ass attitude) Funky (yea) [Chorus]