Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: macy gray Songtekst: one for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: macy gray - one for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van one for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van macy gray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van macy gray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals one for me .

Origineel

Ooooh baby I'm my own pedigree I hang out sometimes, but it's only me with me It's cool but lately I was wondering Is this forever and how long will tha be you see [Chorus:] One night is all it took One dance and I was hooked One look for me to see that You're easily the one for me Billion of people on planet earth You're lucky if you find one in your search for Someone who's true, completes you, love devine My search is over after all this time it took [Chorus]

 

Vertaling

Ooooh baby I'm my own pedigree Ik hang soms rond, maar het is alleen ik met mij It's cool but lately I was wondering Is dit voor altijd en hoe lang zal tha be you see [Refrein:] Eén nacht is alles wat nodig was Een dans en ik was verslaafd Een blik voor mij om te zien dat jij makkelijk de ware voor mij bent Miljarden mensen op de planeet aarde Je hebt geluk als je er een vindt in je zoektocht naar Iemand die echt is, je compleet maakt, goddelijke liefde Mijn zoektocht is voorbij na al die tijd die het duurde [Chorus]