Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Macy Gray Songtekst: Time Of My Life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Macy Gray - Time Of My Life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Time Of My Life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Macy Gray! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Macy Gray en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Time Of My Life .

Origineel

When there come and left for dead I've been out of my head and now i wanna be bigger bein' here with you it's not so hard to be I can see my dreams I know im gunna be better my friends always say Chorus my friends always say that everything will be okay but it don't always, work out that way so here i am again beleivin in, cause i remember when baby I had the time of my life everything is right with you after all that i've been through I aint tried to lose this time of my life, with you baby

 

Vertaling

Wanneer er komen en voor dood achtergelaten I 've al uit mijn hoofd en nu wil ik worden groter bein 'hier met u het 's niet zo moeilijk zijn om Ik zie mijn dromen Ik weet im gunna beter Mijn vrienden zeggen altijd Koor Mijn vrienden zeggen altijd dat alles komt goed maar altijd don 't, het werk op die manier Dus hier ben ik weer beleivin in, want ik herinner me dat baby Ik had de tijd van mijn leven alles is goed met je na alles wat ik 't is door middel van Ik heb niet geprobeerd is om te verliezen deze tijd van mijn leven, met u baby