Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Macy Kate Songtekst: I H8 That

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Macy Kate - I H8 That ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I H8 That? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Macy Kate! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Macy Kate en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I H8 That .

Origineel

I don't no I don't understand you and everytime I try to make a move you shoot me down yeah you shoot me down that goes yeah I can feel you watching me oh baby in those rockstar jeans do you want me too like I want you (be)cause I can't stop wo-o-ow when I see your smile oh I drives me wild I hate that and everytime that you walk away I wish you would stay I hate that I can live without you but I don't want to try ask me why I love you I can't tell you why wo-o-ow I hate that part mabye I tell my friends about you and how you seem to cast you spell on me from behind you shade playing games do it to me everyday crazy for thinking I could someday be everything you would ever need but I can't let you know I can't let you go (be)cause I won't stop wo-o-ow when I see your smile oh I drives me wild I hate that and everytime that you walk away I wish you would stay I hate that I can live without you but I don't want to try ask me why I love you I can't tell you why wo-o-ow I hate that he loves me he loves me not he loves me he loves me not pick up your mind pick up your mind o-o-ow he loves me he loves me not he loves me he loves me not do you love me pick up your mind (and everytime I try to make a move you shoot me down, yeah you shoot me down) wo-o-ow wo-o-ow when I see your smile oh I drives me wild I hate that and everytime that you walk away I wish you would stay I hate that I can live without you but I don't want to try ask me why I love you I can't tell you why wo-o-ow I hate that part.

 

Vertaling

Ik weet niet nee ik begrijp je niet en iedere keer als ik probeer om een ​​beweging te maken je me neer te schieten ja je me neer te schieten dat gaat ja ik voel je me kijken oh baby in die rockstar jeans wil je mij ook zoals ik wil dat je (Be) want ik kan niet stoppen wo-o-ow als ik zie je glimlach oh ik drives me wild Ik haat dat en iedere keer dat je wegloopt Ik wens u zou blijven Ik haat dat Ik kan leven zonder jou maar ik wil niet te proberen vragen me waarom ik van je hou Ik kan je niet vertellen waarom wo-o-ow ik haat datdeel mabye Ik vertel mijn vrienden over jou en hoe je lijkt te werpen je spreuk op me van achter je schaduw playing games doe het voor mij elke dag gek om te denken dat ik kon someday alles wat je ooit nodig zou hebben maar ik kan je niet laten weten Ik kan je niet laten gaan (Be) want ik zal niet stoppen wo-o-ow als ik zie je glimlach oh ik drives me wild Ik haat dat en iedere keer dat je wegloopt Ik wens u zou blijven Ik haat dat Ik kan leven zonder jou maar ik wil niet te proberen vragen me waarom ik van je hou Ik kan nietu vertellen waarom wo-o-ow ik haat dat hij houdt van mij hij houdt van mij niet hij houdt van mij hij houdt van mij niet pick-up je geest pick-up je geest oo-ow hij houdt van mij hij houdt van mij niet hij houdt van mij hij houdt van mij niet hou je van me pick-up je geest (En iedere keer als ik probeer om een ​​beweging te maken je me neer te schieten, ja je me neer te schieten) wo-o-ow wo-o-ow als ik zie je glimlach oh ik drives me wild Ik haat dat en iedere keer dat je wegloopt Ik wens u zou blijven Ik haat dat Ik kan leven zonder jou maar ikniet willen proberen vragen me waarom ik van je hou Ik kan je niet vertellen waarom wo-o-ow ik haat dat deel.