Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: madame saatan Songtekst: até o fim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: madame saatan - até o fim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van até o fim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van madame saatan! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van madame saatan en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals até o fim .

Origineel

Até o fim que me cabe. Até o fim que se sabe. Até o fim que me cabe. Eu quero ir. Até o fim que se abre. Eu quero ver. Até o fim que circula. Até ouvir o silêncio da rua. Até o fim não entendo. Até o fim do consenso. Até o fim que destroi. Eu quero ir. Até o fim permanente. Eu quero ser. Até o fim que liberta. Até ouvir o barulho da rua. E o fim que me resta é teu. E o fim que me resta é teu. E o fim que me resta é teu. E o fim que me resta é teu

 

Vertaling

Tot het einde dat van mij is. Tot het einde dat bekend is. Tot het einde dat van mij is. Ik wil gaan. Tot het einde dat opengaat. Ik wil het zien. Tot het einde dat rondgaat. Tot ik de stilte van de straat hoor. Tot het einde begrijp ik het niet. Tot het einde van de consensus. Tot het einde dat vernietigt. Ik wil gaan. Tot het permanente einde. Dat wil ik zijn. Tot het einde dat bevrijdt. Tot ik het lawaai van de straat hoor. En het einde dat ik nog heb is het jouwe. En het einde dat voor mij overblijft is het jouwe. En het einde dat voor mij overblijft is het jouwe. En het einde dat voor mij overblijft is het jouwe