Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Madcon Ft Ameerah Songtekst: Freaky Like Me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Madcon Ft Ameerah - Freaky Like Me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Freaky Like Me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Madcon Ft Ameerah! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Madcon Ft Ameerah en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Freaky Like Me .

Origineel

Haha, it's Madcon Eh eh eh Woh oh oh oh Freaky like me Freaky like me Freaky like me-me-me Freaky like me Freaky like me Freaky like me-me-me It was early in the morning I hit a shower runnin' I almost got remember who this girl might be And there she back, I couldn't believe my eyes This pretty young thang with her eyes on me I know you like It when I put my hands like that Whisper in your ear, tell me how you like that Game Freaky-eaky that's what I do rust So come a little closer Come a little closer No one gonna tell you to freaky like me Freaky like me, freaky like me Freaky like me, freaky like me Freaky like me-me-me, no-one No one gonna tell you to freaky like me Freaky like me, freaky like me Freaky like me, freaky like me Freaky like me-me-me, no-one No-one I'm feeling up their tighs I'm running out of course I had my kitty "Urr" as she laid on me We windin' and grindin', I bought you advises This pretty young thang with her eyes on me I know you like It when I put my hands like that Whisper in your ear, tell me how you like that Game Freaky-eaky that's what I do rust So come a little closer Come a little closer No one gonna tell you to freaky like me Freaky like me, freaky like me Freaky like me, freaky like me Freaky like me-me-me, no-one No one gonna tell you to freaky like me Freaky like me, freaky like me Freaky like me, freaky like me Freaky like me-me-me, no-one 'Cause I'mma going crazy when you do me like that Your freaky-eaky got me holding ridin' tracks Everytime you think I wanna push it right back Come back, I need that, no one can fix it like that Mira, Madcon, ey, no one can fix it like that, come on, wooh No one gonna tell you to freaky like me Freaky like me, freaky like me Freaky like me, freaky like me Freaky like me-me-me, no-one No one gonna tell you to freaky like me Freaky like me, freaky like me Freaky like me, freaky like me Freaky like me-me-me, no-one Freaky like me-me-me

 

Vertaling

Haha, het is Madcon Eh eh eh Woh oh oh oh Freaky zoals ik Freaky zoals ik Freaky net als ik-me-me Freaky zoals ik Freaky zoals ik Freaky net als ik-me-me Het was vroeg in de ochtend Ik raakte een douche runnin ' Ik kreeg bijna herinneren wie dit meisje zou kunnen worden En daar is ze weer, kon ik mijn ogen niet geloven Deze mooie jonge thang met haar ogen op mij Ik weet dat je vind het leuk als ik mijn handen zo Fluister in je oor, vertel me hoe je wilt dat Game Freaky-eaky dat is wat ik doe roest Dus kom een ??beetje dichterbij Kom een ??beetje dichterbij Niemand zal je vertellen dat als ik freaky Freaky zoals ik, net als ik freaky Freaky zoals ik, net als ik freaky Freaky net als ik-me-me, niemand Niemand zal je vertellen dat als ik freaky Freaky zoals ik, net als ik freaky Freaky zoals ik, net als ik freaky Freaky net als ik-me-me, niemand Niemand Ik voel hun tighs Ik ben bijna geen natuurlijk Ik had mijn Kitty "Urr" als ze gelegd op me We Windin 'en Grindin', kocht ik u adviseert Deze mooie jonge thang met haar ogen op mij Ik weet dat je hettoen ik mijn handen zo Fluister in je oor, vertel me hoe je wilt dat Game Freaky-eaky dat is wat ik doe roest Dus kom een ??beetje dichterbij Kom een ??beetje dichterbij Niemand zal je vertellen dat als ik freaky Freaky zoals ik, net als ik freaky Freaky zoals ik, net als ik freaky Freaky net als ik-me-me, niemand Niemand zal je vertellen dat als ik freaky Freaky zoals ik, net als ik freaky Freaky zoals ik, net als ik freaky Freaky net als ik-me-me, niemand Want I'mma gek als je me zo Uw freaky-eaky got me holding Ridin 'tracks Elke keer als je denkt dat ik wil duwen meteen terug Kom terug, Ik heb dat nodig, niemand kan repareren als dat Mira, Madcon, ey, niemand kan repareren het zo dat, kom op, wooh Niemand zal je vertellen dat als ik freaky Freaky zoals ik, net als ik freaky Freaky zoals ik, net als ik freaky Freaky net als ik-me-me, niemand Niemand zal je vertellen dat als ik freaky Freaky zoals ik, net als ik freaky Freaky zoals ik, net als ik freaky Freaky net als ik-me-me, niemand Freaky net als ik-me-me