Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maddi Jane Songtekst: Skyscrapers

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maddi Jane - Skyscrapers ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Skyscrapers? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maddi Jane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maddi Jane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Skyscrapers .

Origineel

Skies are crying, I am watching Catching teardrops in my hands Only silence, as it's ending, like we never had a chance. Do you have to make me feel like there's nothing left of me? You can take everything I have You can break everything I am Like I'm made of glass Like I'm made of paper Go on and try to tear me down I will be rising from the ground Like a skyscraper, like a skyscraper As the smoke clears I awaken and untangle you from me Would it make you feel better to watch me while I bleed All my windows still are broken but I'm standing on my feet You can take everything I have You can break everything I am Like I'm made of glass Like I'm made of paper Go on and try to tear me down I will be rising from the ground Like a skyscraper, like a skyscraper Go run run run I'm gonna stay right here Watch you disappear Go run run run yeah it's a long way down But I'm closer to the clouds up here You can take everything I have You can break everything I am Like I'm made of glass Like I'm made of paper Ohh Go on and try to tear me down I will be rising from the ground Like a skyscraper, like a skyscraper Like a skyscraper, like a skyscraper Like a skyscraper

 

Vertaling

Skies huilen, ik kijk naar Vangen tranen in mijn handen Alleen stilte, want het is einde, zoals we nooit een kans gehad. Moet je me het gevoel dat er niets meer van me? U kunt alles meenemen Ik heb U kunt alles breken Ik ben Zoals ik ben gemaakt van glas Alsof ik van papier Ga op en probeer me af te breken Ik zal stijgen van de grond Net als een wolkenkrabber, zoals een wolkenkrabber Als de rook is opgetrokken Ik ontwaken en ontwarren je van mij Zou het je beter te voelen om me te kijken terwijl ikbloeden Al mijn ramen nog steeds zijn gebroken, maar ik sta op mijn voeten U kunt alles meenemen Ik heb U kunt alles breken Ik ben Zoals ik ben gemaakt van glas Alsof ik van papier Ga op en probeer me af te breken Ik zal stijgen van de grond Net als een wolkenkrabber, zoals een wolkenkrabber Ga Ren je rot ik ga verblijf hier Kijk je verdwijnen Ga Ren je rot ja het is een lange weg naar beneden Maar ik ben dichter bij de wolken hier U kunt alles meenemen Ik heb U kunt alles breken Ik ben Zoals ik ben gemaakt vanglas Alsof ik van papier Ohh Ga op en probeer me af te breken Ik zal stijgen van de grond Net als een wolkenkrabber, zoals een wolkenkrabber Net als een wolkenkrabber, zoals een wolkenkrabber Net als een wolkenkrabber