Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maddi jane Songtekst: that should be me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maddi jane - that should be me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van that should be me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maddi jane! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maddi jane en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals that should be me .

Origineel

Everybody's laughing in the world,. Rumors spreading 'bout this other girl,. Do you do what you did when you did with me?. Does she love you the way i can?. Did you forget all the plans that you made with me?. 'cause baby, i didn't. That should be me, holdin' your hand. That should be me, makin' you laugh. That should be me, this is so sad. That should be me, that should be me. That should be me, feelin' your kiss. That should be me, buyin' you gifts. This is so wrong, i can't go on. Till you believe, that that should be me. That should be me. You said you needed a little time for my mistakes. It's funny how you use that time to have me replaced. Did you think that. I wouldn't see you out at the movies?. What you're doin' to me. You're takin' her where we used to go. Now if you're trying to break my heart. It's working, 'cause you know. That should be me, holdin' your hand. That should be me, makin' you laugh. That should be me, this is so sad. That should be me, that should be me. That should be me, feelin' your kiss. That should be me, buyin' you gifts. This is so wrong, i can't go on. Till you believe, that that should be me. I need to know: should i fight for love or disarm?. It's getting harder to shield this pain in my heart.... That should be me, holdin' your hand. That should be me, makin' you laugh. That should be me, this is so sad. That should be me, that should be me. That should be me, feelin' your kiss. That should be me, buyin' you gifts. This is so wrong, i can't go on. Till you believe, that that should be me. Holding your hand,. Ooh, and makin' you laugh, ooh baby. That should be me, ooh. Giving you flowers. And talkin' by hours, yeah. That should be me!. I never should've let you go. I never should've let you go. I never should've let you go. That should be me...

 

Vertaling

Iedereen in de wereld lacht... Geruchten doen de ronde over dat andere meisje... Doe je wat je deed toen je met mij deed? Houdt zij van je zoals ik dat kan? Ben je alle plannen vergeten die je met mij gemaakt hebt? Want schatje, dat deed ik niet. Dat zou ik moeten zijn, je hand vasthouden. Dat zou ik moeten zijn, je aan het lachen maken. Dat zou ik moeten zijn, dit is zo triest. Dat zou ik moeten zijn, dat zou ik moeten zijn. Dat zou ik moeten zijn, je kus voelen. Dat zou ik moeten zijn, jou cadeaus kopen. Dit is zo verkeerd, ik kan niet doorgaan. Totdat je gelooft, dat ik dat zou moeten zijn. Dat zou ik moeten zijn. Je zei dat je wat tijd nodig had voor mijn fouten. Het is grappig hoe je die tijd gebruikt om mij te laten vervangen. Dacht je dat. Dat ik je niet naar de film zou zien gaan? Wat je me aandoet. Je neemt haar mee naar waar wij altijd heen gingen. Als je nu probeert mijn hart te breken. Het werkt, want je weet. Dat zou ik moeten zijn, je hand vasthouden. Dat zou ik moeten zijn, jou aan het lachen maken. Dat zou ik moeten zijn, dit is zo triest. Dat zou ik moeten zijn, dat zou ik moeten zijn. Dat zou ik moeten zijn, je kus voelen. Dat zou ik moeten zijn, jou cadeaus kopen. Dit is zo verkeerd, ik kan niet doorgaan. Totdat je gelooft, dat ik dat zou moeten zijn. Ik moet weten: moet ik vechten voor liefde of ontwapenen? Het wordt moeilijker om deze pijn in mijn hart te verbergen. Dat zou ik moeten zijn, je hand vasthouden. Dat zou ik moeten zijn, jou aan het lachen maken. Dat zou ik moeten zijn, dit is zo triest. Dat zou ik moeten zijn, dat zou ik moeten zijn. Dat zou ik moeten zijn, je kus voelen. Dat zou ik moeten zijn, jou cadeaus kopen. Dit is zo verkeerd, ik kan niet doorgaan. Totdat je gelooft, dat ik dat zou moeten zijn. Je hand vasthouden. Ooh, and makin' you laugh, ooh baby. Dat zou ik moeten zijn, ooh. Je bloemen geven. En urenlang praten, ja. Dat zou ik moeten zijn. Ik had je nooit moeten laten gaan. Ik had je nooit moeten laten gaan. Ik had je nooit moeten laten gaan. Dat zou ik moeten zijn...