Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Made In June Songtekst: Perfect Storm

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Made In June - Perfect Storm ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Perfect Storm? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Made In June! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Made In June en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Perfect Storm .

Origineel

I can feel the wind blow It's getting cold, getting dark I can hear the rain fall down It's getting close. getting rough I can feel my fear grow Cause I want it all, I want it now Promise I'll never let go If you put me back on solid ground You got me feeling electricity When your lips touching mine, we're like AC/DC We're shutting down all the lights in this town Boy, you turn me on It's a perfect storm Losing all control It's a perfect storm I'd be lying if I told you That I'm not afraid of giving in But you know that I want to To give myself, I shouldn't think I gotta make a move Just take a dive and learn to swim Together in the same groove In your waves of love, that's all you're sayin' You got me feeling electricity When your lips touching mine, we're like AC/DC We're shutting down all the lights in this town Boy, you turn me on It's a perfect storm We keep crashing down, are we like thunder Losing all control But I'm having a spell you put me under It's a perfect storm Losing all control It's a perfect storm It's a perfect storm

 

Vertaling

Ik kan de wind waaien voelen Het is koud, donker Ik kan de regen naar beneden vallen hoor Het wordt steeds dicht. het krijgen van ruwe Ik voel mijn angst groeien Want ik wil het allemaal, ik wil het nu Beloof dat ik je nooit laten gaan Als je mij weer op vaste grond Je hebt me het gevoel elektriciteit Wanneer je lippen raken de mijne, we zijn als AC / DC We zijn het afsluiten van alle lichten in deze stad Jongen, je zet me op Het is een perfecte storm Alle controle te verliezen Het is een perfecte storm Ik zou liegen als ik zei Dat ben ik niet bang voor het geven in Maar je weet dat ik wil Om mezelf te geven, moet ik niet denken Ik moet een zet Neem een ​​duik en leren zwemmen Samen in dezelfde groef In je golven van liefde, dat is alles wat je sayin ' Je hebt me het gevoel elektriciteit Wanneer je lippen raken de mijne, we zijn als AC / DC We zijn het afsluiten van alle lichten in deze stad Jongen, je zet me op Het is een perfecte storm We blijven crashen omlaag, zijn we als de donder Alle controle te verliezen Maar ik heb een banje zet me onder Het is een perfecte storm Alle controle te verliezen Het is een perfecte storm Het is een perfecte storm