Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Madeleine Peyroux Songtekst: Dance Me To The End Of Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Madeleine Peyroux - Dance Me To The End Of Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Dance Me To The End Of Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Madeleine Peyroux! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Madeleine Peyroux en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Dance Me To The End Of Love .

Origineel

Dance me to your beauty with a burning violin Dance me through the panic 'til I'm gathered safely in Lift me like an olive branch and be my homeward dove And dance me to the end of love Yeah dance me to the end of love Oh let me see your beauty when the witnesses are gone Let me feel you moving like they do in Babylon Show me slowly what I only know the limits of And dance me to the end of love Dance me to the end of love Dance me to the wedding now, dance me on and on Dance me very tenderly and dance me very long We're both of us beneath our love, we're both of us above And dance me to the end of love Yeah dance me to the end of love Dance me to the children who are asking to be born Dance me through the curtains that our kisses have outworn Raise a tent of shelter now, though every thread is torn And dance me to the end of love Dance me to your beauty with a burning violin Dance me through the panic till I'm gathered safely in Touch me with your naked hand or touch me with your glove Dance me to the end of love Dance me to the end of love Dance me to the end of love

 

Vertaling

Dans me naar je schoonheid met een brandende viool Dans me door de paniek 'til ik ben veilig verzameld in Til me als een olijftak en wees mijn huiswaarts duif En dans me aan het einde van de liefde Yeah dans me aan het einde van de liefde Oh laat me je schoonheid als de getuigen zijn verdwenen Laat me voel je bewegen als ze doen in Babylon Laat me langzaam wat ik weet alleen de grenzen van En dans me aan het einde van de liefde Dans met mij tot het einde van de liefde Dans met mij tot de bruiloft nu, dansen me op en op Dans me heel tederen dans me erg lang We zijn allebei van ons onder onze liefde, we zijn allebei boven En dans me aan het einde van de liefde Yeah dans me aan het einde van de liefde Dans me naar de kinderen die vragen om geboren te worden Dans me door de gordijnen die onze kisses zijn versleten Hef een tent van beschutting nu, hoewel elke draad is gescheurd En dans me aan het einde van de liefde Dans me naar je schoonheid met een brandende viool Dans me door de paniek tot ik ben veilig verzameld in Raak me met uw blote hand of raak me met uwhandschoen Dans met mij tot het einde van de liefde Dans met mij tot het einde van de liefde Dans met mij tot het einde van de liefde