Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: madeline bell Songtekst: old devil moon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: madeline bell - old devil moon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van old devil moon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van madeline bell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van madeline bell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals old devil moon .

Origineel

I look at you and suddenly Something in your eyes I see Soon begins bewitching me It's that old devil moon That you stole from the skies It's that old devil moon in your eyes You and you glance make this romance Too hot to handle Stars in the night Blazing their light Can't hold a candle To your razzle-dazzle You've got me flyin' high and wide On a magic carpet ride Full of butterflies inside Wanna cry, wanna croon Wanna laugh like a loon It's that old devil moon in your eyes Just when I think I'm free as a dove Old devil moon Deep in your eyes Blinds me with love

 

Vertaling

Ik kijk naar je en plotseling zie ik iets in je ogen Begint me al snel te betoveren Het is die oude duivelse maan Die je uit de hemel hebt gestolen Het is die oude duivelse maan in je ogen Jij en je blik maken deze romance Te heet om aan te kunnen Sterren in de nacht Blazend in hun licht Kunnen geen kaars vasthouden Aan uw razzle-dazzle You've got me flyin' high and wide On a magic carpet ride Full of butterflies inside Wanna cry, wanna croon Ik wil lachen als een gek Het is die oude duivelse maan in je ogen Net als ik denk I'm free as a duve Oude duivelse maan Diep in je ogen Verblindt me met liefde