Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: madeline kole Songtekst: this time the dream's on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: madeline kole - this time the dream's on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van this time the dream's on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van madeline kole! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van madeline kole en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals this time the dream's on me .

Origineel

Somewhere, someday Well be close together, wait and see Oh by the way, This time the dreams on me You take my hand And you look at me adoringly But as things stand This time the dreams on me It would be fun To be certain that I'm the one To know that I, at least, supply the shoulder you cry upon To see you through Till you're everything you want to be It can't be true, but This time the dreams on me It would be fun To be certain that I'm the one To know that I, at least, supply the shoulder you cry upon To see you through Till you're everything you want to be It can't be true, but This time the dreams on me

 

Vertaling

Ergens, op een dag We zullen dicht bij elkaar zijn, wacht en zie Oh tussen haakjes, Deze keer zijn de dromen op mij Je neemt mijn hand En je kijkt me aanbiddend aan Maar zoals de zaken er nu voor staan Deze keer zijn de dromen van mij Het zou leuk zijn Om er zeker van te zijn dat ik de ware ben Om te weten dat ik, tenminste, de schouder ben waar je op huilt Om je er doorheen te slepen Tot je alles bent wat je wilt zijn Het kan niet waar zijn, maar Deze keer de dromen op mij Het zou leuk zijn Om zeker te zijn dat ik de ware ben Om te weten dat ik op z'n minst de schouder ben waar je op huilt Om je er doorheen te slepen Tot je alles bent wat je wilt zijn Het kan niet waar zijn, maar Deze keer zijn de dromen op mij