Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Madilyn Bailey Songtekst: Boyfriend

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Madilyn Bailey - Boyfriend ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Boyfriend? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Madilyn Bailey! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Madilyn Bailey en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Boyfriend .

Origineel

If I was your girlfriend, I'd never let you go I can take you places you ain't never been before Baby take a chance or you'll never ever know I got money in my hands that I'd really like to blow Swag swag swag, on you Chillin by the fire while we eatin' fondue I dunno about me but I know about you So say hello to falsetto in three two I'd like to be everything you want Hey boy, let me talk to you If I was your girlfriend, I'd never let you go Keep you in my arms boy, you'd never be alone You can be a gentleman, anything I like So if I was your girlfriend, I'd never let you go, I'd never let you go Tell me what you like yeah tell me what you don't I could be your hero, oh yeah, fly across the globe I don't never wanna fight yeah, you already know I am 'ma a make you shine bright like you're laying in the snow Burr Girlfriend, girlfriend, I could be your girlfriend I could be your girlfriend until the world ends Make you dance, do a spin and a twirl and Voice goin crazy on this hook like a whirl wind I'd like to be everything you want Hey boy, let me talk to you If I was your girlfriend, I'd never let you go Keep you in my arms boy, you'd never be alone You can be a gentleman, anything I like If I was your girlfriend, I'd never let you go, I'd never let you go So give me a chance, Cause you're all I need boy Spend a week with my boy You'll be calling me your girlfriend If you was my man, I'd never leave you I just want to love you and treat you right If I was your girlfriend, I'd never let you go Keep you in my arms boy, never be alone You can be a gentleman, anything I like So if I was your girlfriend, I'd never let you go, I'd never let you Na na na, na na na, na na na Go Na na na, na na na, na na na Hey Na na na, na na na, na na na Ohh Na na na, na na na, na na na If I was your girlfriend

 

Vertaling

Als ik jouw vriendin, zou ik je nooit laten gaan Ik kan u plekken waar je niet nooit eerder geweest Kindje een kans of u zult nooit weten Ik heb geld in mijn handen dat ik echt zou willen blazen Swag swag swag, op jou Chillin bij het vuur, terwijl we eatin 'fondue I dunno over mij, maar ik weet over jou Dus zeg hallo tegen falset in drie twee Ik zou willen zijn alles wat je wilt Hey boy, laat me met je praten Als ik jouw vriendin, zou ik je nooit laten gaan Houd je in mijn armen jongen, zou je nooit alleen Ukan een heer, alles wat ik wil zijn Dus als ik je vriendin, Ik zou je nooit laten gaan, zou ik je nooit laten gaan Vertel me wat je wilt ja vertel me wat je niet Ik kan uw held, oh ja, vliegen over de hele wereld Ik wil niet nooit wilt strijd ja, weet je al Ik ben 'ma een make u heldere stralen als u tot in de sneeuw Burr Vriendin, vriendin, ik kan uw vriendin Ik kan je vriendin zijn totdat de wereld eindigt Maak je dansen, doe een spin en een draai en Voice goin crazy op deze haakals een werveling wind Ik zou willen zijn alles wat je wilt Hey boy, laat me met je praten Als ik jouw vriendin, zou ik je nooit laten gaan Houd je in mijn armen jongen, zou je nooit alleen U kunt een heer, alles wat ik wil zijn Als ik jouw vriendin, Ik zou je nooit laten gaan, zou ik je nooit laten gaan Dus geef me een kans, Want je bent alles wat ik nodig jongen Breng een week met mijn jongen U zult bellen me je vriendin Als u mijn man was, zou ik je nooit verlaten Ik wil gewoon van je houden en te behandelen u met de rechtermuisknop Als ik jouwvriendin, zou ik je nooit laten gaan Houd je in mijn armen jongen, nooit alleen U kunt een heer, alles wat ik wil zijn Dus als ik je vriendin, Ik zou je nooit laten gaan, zou ik je nooit laten Na na na, na na na, na na na Gaan Na na na, na na na, na na na He Na na na, na na na, na na na Ohh Na na na, na na na, na na na Als ik jouw vriendin