Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Madilyn Songtekst: I Knew You Were Trouble

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Madilyn - I Knew You Were Trouble ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Knew You Were Trouble? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Madilyn! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Madilyn en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Knew You Were Trouble .

Origineel

Once upon a time, a few mistakes ago, I was in your sights, you got me alone. You found me. You found me. You found me. I guess you didn't care, and I guess I liked that, And when I fell hard, you took a step back. Without me Without me Without me And he's long gone, when he's next to me, And I realize, the blame is on me. 'Cause I knew you were trouble when you walked in. So shame on me now Flew me to places I'd never been. So you put me down. Oh, I knew you were trouble when you walked in. So shame on me now Flew me to places I'd never been. Now I'm lying on the cold hard ground. Oh, Oh Trouble, Trouble, Trouble. Oh, Oh Trouble, Trouble, Trouble. No apologies, he'll never see you cry, Pretends he doesn't know that he's the reason why. You're drowning You're drowning You're drowning Now I heard you moved on, from whispers on the street, A new notch in your belt is all I'll ever be. And now I see, now I see, now I see. He was long gone when he with me, And I realize the joke is on me. Chorus I knew you were trouble when you walked in, So shame on me now Flew me to places I'd never been, So you put me down. Oh, I knew you were trouble when you walked in, So shame on me now Flew me to places I'd never been, Now I'm lying on the cold hard ground. Oh, Oh Trouble, Trouble, Trouble. Oh, Oh Trouble, Trouble, Trouble. And the saddest fear, comes creeping in, That you never loved me, or her, or anyone, or anything, yeaaaa. Chorus I knew you were trouble when you walked in, So shame on me now Flew me to places I'd never been, So you put me down. Oh I knew you were trouble when you walked in (knew right there x2). So shame on me now Flew me to places I'd never been. Now I'm lying on the cold hard ground. Oh, Oh Trouble, Trouble, Trouble. Oh, Oh Trouble, Trouble, Trouble. I knew you were trouble when you walked in. Trouble, trouble, trouble. I knew you were trouble when you walked in. Trouble, trouble, trouble

 

Vertaling

Once upon a time, een paar fouten geleden, Ik was in je vizier, je hebt me alleen heb. Je hebt me gevonden. Je hebt me gevonden. Je hebt me gevonden. Ik denk dat je niet schelen, en ik denk dat ik dat leuk vond, En toen ik viel hard, je nam een ​​stap terug. Zonder mij Zonder mij Zonder mij En hij is al lang weg, toen hij naast me, En ik besef, de schuld op me. Omdat ik wist dat je problemen als je liep naar binnen Dus schaam me nu Vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest. Dus je zet me neer. Oh, ik wist dat jewaren problemen als je liep naar binnen Dus schaam me nu Vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest. Nu lig ik op de koude harde grond. Oh, Oh Trouble, Trouble, Trouble. Oh, Oh Trouble, Trouble, Trouble. Geen excuses, hij zal nooit zien huilen, Beweert dat hij niet weet dat hij de reden waarom. Je verdrinkt Je verdrinkt Je verdrinkt Nu hoorde ik je verhuisd, van gefluister op de straat, Een nieuwe inkeping in je riem is alles wat ik ooit zal zijn. En nu zie ik, nu zie ik, nu zie ik. Hij was al lang voorbij toen hij met mij, En ik realiseer me de grap is op mij. Koor Ik wist dat je problemen was toen je binnenkwam, Dus schaam me nu Vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest, Dus je zet me neer. Oh, ik wist dat je problemen was toen je binnenkwam, Dus schaam me nu Vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest, Nu lig ik op de koude harde grond. Oh, Oh Trouble, Trouble, Trouble. Oh, Oh Trouble, Trouble, Trouble. En het meest trieste angst, komt kruipen in, Dat je nooit van me hield, ofhaar, of iemand, of iets, yeaaaa. Koor Ik wist dat je problemen was toen je binnenkwam, Dus schaam me nu Vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest, Dus je zet me neer. Oh ik wist dat je problemen was toen je in (wist daar x2) gelopen. Dus schaam me nu Vloog me naar plaatsen waar ik nog nooit geweest. Nu lig ik op de koude harde grond. Oh, Oh Trouble, Trouble, Trouble. Oh, Oh Trouble, Trouble, Trouble. Ik wist dat je problemen was toen je liep naar binnen Problemen, problemen, problemen. Ik wist dat jewaren problemen als je liep naar binnen Problemen, problemen, problemen