Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: madina lake Songtekst: here i stand

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: madina lake - here i stand ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van here i stand? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van madina lake! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van madina lake en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals here i stand .

Origineel

My hands shake 'cause today I know you're gonna break my heart and My life without you in it Is a life that's not worth living I'll be strong but I wish I was someone else Anyone but me tonight Here I stand (here I stand) All alone (here I stand) Tonight (here I stand) And I wish I was strong enough to breathe (here I stand) Without you (here I stand) In my life (here I stand) I wish I was anyone but me So I'll start to pretend I'm ok But you should know by now that My life is smoke and mirrors The one thing is crystal clear That I'm the one wishing I was someone else Anyone but me tonight Here I stand (here I stand) All alone (here I stand) Tonight (here I stand) And I wish I was strong enough to breathe (here I stand) Without you (here I stand) In my life (here I stand) I wish I was anyone but me (Where do we go, where do we go) Inside I start to fall apart (where do we go) And I'll pretend I'm holding on (where do we go) I guess I'll bleed in silence (in silence) I guess I'll bleed in silence Here I stand (here I stand) All alone, (here I stand) Tonight (here I stand) And I wish I was strong enough to breathe (here I stand) Without you (here I stand) In my life (here I stand) I wish I was anyone but me All alone (here I stand) Tonight (here I stand) And I wish I was strong enough to breathe (here I stand) Without you, (here I stand) In my life (here I stand) I wish I was anyone but me

 

Vertaling

Mijn handen trillen, want vandaag weet ik dat je mijn hart gaat breken en Mijn leven zonder jou is een leven dat het niet waard is om geleefd te worden Ik zal sterk zijn maar ik wou dat ik iemand anders was Iedereen behalve ik vanavond Here I stand (hier sta ik) All alone (hier sta ik) Vanavond (hier sta ik) En ik wou dat ik sterk genoeg was om te ademen Without you (here I stand) In mijn leven (hier sta ik) Ik wou dat ik iemand anders was dan ik Dus ik begin te doen alsof ik oké ben Maar je zou nu toch moeten weten dat Mijn leven is rook en spiegels Het ene ding is kristalhelder Dat ik degene ben die wenst dat ik iemand anders was Anyone but me tonight Here I stand (hier sta ik) Helemaal alleen (hier sta ik) Vanavond (hier sta ik) En ik wou dat ik sterk genoeg was om te ademen Without you (here I stand) In mijn leven (hier sta ik) Ik wou dat ik iemand anders was dan ik (waar gaan we heen, waar gaan we heen) Van binnen begin ik uiteen te vallen (waar gaan we heen) And I'll pretend I'm holding on (where do we go) Ik denk dat ik zal bloeden in stilte (in stilte) Ik denk dat ik in stilte zal bloeden Hier sta ik (hier sta ik) Helemaal alleen, (hier sta ik) Vanavond (hier sta ik) En ik wou dat ik sterk genoeg was om te ademen (hier sta ik) Without you (here I stand) In mijn leven Ik wou dat ik iemand anders was dan ik Helemaal alleen Vanavond (hier sta ik) En ik wou dat ik sterk genoeg was om te ademen (hier sta ik) Without you, (here I stand) In mijn leven (hier sta ik) Ik wou dat ik iemand anders was dan ik