Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: madonna Songtekst: don't tell me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: madonna - don't tell me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don't tell me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van madonna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van madonna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don't tell me .

Origineel

Don't tell me to stop. Tell the rain not to drop. Tell the wind not to blow. Cause you said so, mmm. Tell the sun not to shine. Not to get up this time, no, no. Let it fall by the way. But don't leave me where I lay down. Tell me love isn't true. It's just something that we do. Tell me everything I'm not. But please don't tell me to stop. Tell the leaves not to turn. But don't ever tell me I'll learn, no, no. Take the black off a crow. But don't tell me I have to go. Tell the bed not to lay. Like the open mouth of a grave, yeah. Not to stare up at me. Like a calf down on its knees. Tell me love isn't true. It's just something that we do. Tell me everything I'm not. Don't ever tell me to stop. (Don't you ever). Tell me love isn't true. It's just something that we do. (Don't you ever). Tell me everything I'm not. Don't ever tell me to stop. (Don't you ever). Please don't. Please don't. Please don't tell me to stop. (Don't you ever tell me). Don't you ever. Don't ever tell me to stop. (Tell the rain not to drop). Tell the bed not to lay. Like a open mouth of a grave, yeah. Not to stare up at me. Like a calf down on its knees

 

Vertaling

Zeg me niet te stoppen. Zeg dat de regen niet mag vallen. Zeg tegen de wind dat hij niet mag waaien. Omdat jij het zegt, mmm. Zeg de zon niet te schijnen. Niet op te staan deze keer, nee, nee. Laat het vallen bij de weg. Maar laat me niet liggen waar ik lig. Zeg me dat liefde niet waar is. Het is gewoon iets dat we doen. Vertel me alles wat ik niet ben. Maar zeg me alsjeblieft niet te stoppen. Zeg de bladeren niet te draaien. Maar zeg me nooit dat ik het zal leren, nee, nee. Haal het zwart van een kraai. Maar zeg me niet dat ik moet gaan. Zeg het bed niet te liggen. Als de open mond van een graf, ja. Niet naar me te staren. Als een kalf op zijn knieën. Zeg me dat liefde niet waar is. Het is gewoon iets dat we doen. Vertel me alles wat ik niet ben. Zeg me nooit te stoppen. (Zeg jij nooit). Zeg me dat liefde niet waar is. Het is gewoon iets dat we doen. Nooit meer. Vertel me alles wat ik niet ben. Zeg me nooit te stoppen. (Don't you ever). Alsjeblieft, doe het niet. Alsjeblieft, doe het niet. Zeg me alsjeblieft niet te stoppen. (Zeg dat nooit meer). Zeg dat nooit. Zeg me nooit te stoppen. Zeg de regen niet te vallen. Zeg het bed niet te liggen. Als een open mond van een graf, ja. Niet naar me te staren. Als een kalf op zijn knieën