Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: madonna Songtekst: faz gostoso (remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: madonna - faz gostoso (remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van faz gostoso (remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van madonna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van madonna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals faz gostoso (remix) .

Origineel

Come baby, come C'mon, vem cá Come, come to me Show me how you move your body I said come, do it good You know how I like to party Tão louca, sua boca Mas essa sua dança me deixa maluca Com ar de safado (Safado) But today he’s saying "no way" Better throw that cachaça away Boy, I think that you're losing your mind You act like a fool, a fool, all the time But today he's saying "no way" (Hey-yeah) Better throw that cachaça away (Hey-yeah) Boy, I think that you’re losing your mind You're losing it Eu não nego ele é safado e ainda por cima é carinhoso Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso Ele não quer compromisso e na minha casa é perigoso Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso Ele sabe que eu sou casada e ainda amo meu amor Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso Eu me sinto no poder, mas esse cara é perigoso (Vai, vai) Ele faz tão gostoso (Vai) E-Ele faz tão gostoso Go, do it good There's no rush, just move your body I said go, do it good You know how I like to party Sarado, cuidado Mas esse seu toque me deixa maluca Com ar de safado But today he's saying "no way" (Hey-yeah) Better throw that cachaça away (Hey-yeah) Boy, I think that you're losing your mind You act like a fool, a fool, all the time But today he's saying "no way" (Hey-yeah) Better throw that cachaça away (Hey-yeah) Boy, I think that you're losing your mind You're losing it Eu não nego ele é safado e ainda por cima é carinhoso Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso Ele não quer compromisso e na minha casa é perigoso Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso Ele sabe que eu sou casada e ainda amo meu amor Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso Eu me sinto no poder, mas esse cara é perigoso (safado) Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso Ele faz, ele faz, ele faz Faz tão gostoso Ele faz, ele faz, ele faz I like your body, body, body Complica, complicou Complica, complicou Complica, complicou Complica Eu não nego ele é safado e ainda por cima é carinhoso Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso Ele não quer compromisso e na minha casa é perigoso Ele faz tão gostoso (Tão gostoso) E-Ele faz tão gostoso (Tão gostoso) Ele sabe que eu sou casada e ainda amo meu amor Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso Eu me sinto no poder, mas esse cara é perigoso (Safado) Ele faz tão gostoso (Ele faz gostoso) E-Ele faz tão gostoso Eu não nego ele é safado e ainda por cima é carinhoso Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso Ele não quer compromisso e na minha casa é perigoso (Vem cá, vem cá) Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso Ele sabe que eu sou casada e ainda amo meu amor Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso Eu me sinto no poder, mas esse cara é perigoso Ele faz tão gostoso E-Ele faz tão gostoso C’mon, move your body (Faz gostoso pra mim, faz gostoso pra mim) Body, body (Vai, vai) Sambando ele faz tão gostoso (Faz gostoso pra mim, faz gostoso pra mim)

 

Vertaling

Kom schat, kom. Kom op, kom hier. Kom, kom naar mij. Laat me zien hoe je je lichaam beweegt Ik zei kom, doe het goed Je weet hoe ik van feesten hou. Zo gek, je mond Maar deze dans van jou maakt me gek Ondeugend kijken. (Ondeugend) Maar vandaag zegt hij "echt niet" Gooi die cachaça maar weg. Jongen, ik denk dat je je verstand aan het verliezen bent Je gedraagt je als een dwaas, een dwaas, de hele tijd Maar vandaag zegt hij "echt niet". Gooi die cachaça maar weg. Jongen, ik denk dat je je verstand aan het verliezen bent # # You're losing it # # Ik ontken niet dat hij ondeugend is en hij is lief op de top Hij doet het zo goed Hij doet het zo goed. Hij wil geen verplichtingen en in mijn huis is het gevaarlijk. Hij doet het zo goed En hij doet het zo goed Hij weet dat ik getrouwd ben en nog steeds van mijn liefde hou Hij doet het zo lekker En hij doet het zo heet Ik voel me machtig, maar deze kerel is gevaarlijk. Ga, ga. He do it so hot (Go, go) Hij doet het zo heet. Ga, doe het goed Er is geen haast, beweeg gewoon je lichaam Ik zei ga, doe het goed Je weet hoe ik van feesten hou. Strak, voorzichtig Maar jouw aanraking maakt me gek Lookin 'ondeugend Maar vandaag zegt hij "echt niet". Gooi die cachaça maar weg. Jongen, ik denk dat je je verstand aan het verliezen bent # Je gedraagt je als een dwaas, een dwaas, de hele tijd # Maar vandaag zegt hij "echt niet". Gooi die cachaça maar weg. Jongen, ik denk dat je je verstand aan het verliezen bent You're losing it Ik ontken niet dat hij ondeugend is en hij is lief op de top Hij doet het zo goed Hij doet het zo goed. Hij wil geen verplichtingen en in mijn huis is het gevaarlijk. Hij doet het zo goed En hij doet het zo goed Hij weet dat ik getrouwd ben en nog steeds van mijn liefde hou Hij doet het zo lekker En hij doet het zo heet Ik voel me in de macht, maar deze kerel is gevaarlijk (ondeugend) Hij doet het zo lekker Het is zo lekker. Hij doet het, hij doet het, hij doet het Hij doet het zo goed Hij doet het, hij doet het, hij doet het Ik hou van je lichaam, lichaam, lichaam Compliceren, compliceren Compliceren, compliceren Compliceren, compliceren Complica Ik ontken niet dat hij ondeugend is en hij is lief op de top Hij doet het zo goed En hij doet het zo goed Hij wil geen verplichtingen en in mijn huis is het gevaarlijk. Hij doet het zo goed. (So good) En hij doet het zo lekker. (Zo lekker) Hij weet dat ik getrouwd ben en nog steeds van mijn liefde hou Hij doet het zo lekker En hij doet het zo lekker Ik voel me in de macht, maar deze kerel is gevaarlijk. (Ondeugend) He do it so hot (Hij doet het zo heet) Het is zo heet. Ik ontken niet dat hij ondeugend is en hij is lief op de top Hij doet het zo goed. En hij doet het zo goed Hij wil geen verplichtingen en in mijn huis is het gevaarlijk. Kom hier, kom hier. Hij doet het zo goed En hij doet het zo goed Hij weet dat ik getrouwd ben en nog steeds van mijn liefde hou Hij doet het zo lekker En hij doet het zo lekker Ik voel me in de macht, maar deze kerel is gevaarlijk. Hij doet het zo lekker Het is zo lekker. Kom op, beweeg je lichaam. Maak het heet voor mij, maak het heet voor mij. Lichaam, lichaam (ga, ga) Sambando he do so hot (Doe het heet voor mij, doe het heet voor mij)