Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Madonna Songtekst: I Feel Love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Madonna - I Feel Love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Feel Love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Madonna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Madonna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Feel Love .

Origineel

I'm gonna tell you about love Let's forget your life forget your problems Administration, bills and loans Come with me come with me Future Lovers lyrics I'm gonna tell you about love Let's forget your life forget your problems Administration, bills and loans Come with me In the evidence of it's brilliance [repeat] In the demonstration of this evidence Some have called it religion This is not a coincidence Would you like to try [Chorus] Connect to the sky Future lovers ride They're in mission style Would you like to try Let me be your guide Cut inside your pride Future lovers hide Love inside their eyes In the evidence of it's brilliance [repeatX4] Love controlled by time Future lovers shine For eternity In a world that's free Put away your past Love will never last If you're holding on To a dream that's gone I'm gonna tell you about love Would you like to try In the evidence of it's brilliance [repeat] There's no love like the future love Come with me Ooh I feel love, I feel love I feel love, I feel love Ooh it's so good, it's so good It's so good, it's so good It's so good Ooh I feel love, I feel love I feel love, I feel love I feel love I feel love I feel love Connect to the sky Future lovers ride They're in mission style Would you like to try Love controlled by time Future lovers shine For eternity In a world that's free

 

Vertaling

Ik ga je vertellen over de liefde Laten we vergeten je leven Vergeet uw problemen Administratie, rekeningen en leningen Ga mee Ga mee Future Lovers songteksten Ik ga je vertellen over de liefde Laten we vergeten je leven Vergeet uw problemen Administratie, rekeningen en leningen Ga mee In het bewijs van zijn glans [herhalen] In de demonstratie van dit bewijs Sommigen noemen het de religie Dit is geen toeval Wilt u proberen [Chorus] Maak verbinding met de hemel Toekomstige liefhebbers ride Ze zitten in de missie-stijl Wilt u proberen Laat mij uw gids zijn Knip in je trots Toekomstige liefhebbers verberg Liefde in hun ogen In het bewijs van zijn glans [repeatX4] Liefde gecontroleerd door de tijd Toekomstige liefhebbers glans Voor de eeuwigheid In een wereld die vrij Wegdoen je verleden Liefde zal nooit last Als je vasthoudt Om een ??droom die weg is Ik ga je vertellen over de liefde Wilt u proberen In het bewijs van zijn glans [herhalen] Er is geen liefde, zoals de toekomst liefde Komenmet mij Ooh ik voel liefde, ik voel de liefde Ik voel liefde, ik voel de liefde Ooh het is zo goed, het is zo goed Het is zo goed, het is zo goed Het is zo goed Ooh ik voel liefde, ik voel de liefde Ik voel liefde, ik voel de liefde I Feel Love I Feel Love I Feel Love Maak verbinding met de hemel Toekomstige liefhebbers ride Ze zitten in de missie-stijl Wilt u proberen Liefde gecontroleerd door de tijd Toekomstige liefhebbers glans Voor de eeuwigheid In een wereld die vrij