Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: madonna Songtekst: i'm going bananas

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: madonna - i'm going bananas ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i'm going bananas? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van madonna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van madonna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i'm going bananas .

Origineel

Hola! Ese bato loco!. I'm going bananas,. And I feel like my poor little mind is being devoured by piranhas,. For I'm going bananas.. I'm non compos mentis,. And I feel like a tooth being drilled, a nerve being killed by a dentist,. For I'm non compos mentis.. Who knows?. Could be the tropic heat. Or something that I eat,. That makes me gonzo.. I do carry on so, for I'm going bananas,. Someone book me a room in the hot hacienda with all my mananas. For I'm going bananas.. I'm going meshugga. All day long there's a man in my brain incessantly playing "Booga wooga",. But I'm going meshugga.. There's bats in my belfry.. Won't you make sure this straitjacket's tight,. Otherwise I might get myself free.. Yes, there's bats in my belfry.. Who knows?. Could be the wine I drink. Or it's the way I think,. That makes me gonzo.. Oh, Doctor Alonzo says I'm going bananas,. Someone get me a bed in the "Casa de Loco" for all my mananas,. For I'm going bananas.. Yes, I'm going bananas.. Si, I'm going bananas..

 

Vertaling

Hola! Ese bato loco! Ik word gek... En ik voel me alsof mijn arme kleine geest wordt verslonden door piranha's... Want ik word gek... Ik ben non compos mentis... En ik voel me als een tand die wordt doorboord, een zenuw die wordt gedood door een tandarts... Want ik ben non compos mentis... Wie weet? Het kan de tropische hitte zijn. Of iets dat ik eet... Dat me gek maakt... Ik ga zo door, want ik word gek. Laat iemand een kamer voor me boeken in de hete hacienda met al mijn manana's. Want ik word gek... Ik ga meshugga. De hele dag speelt er een man in mijn hoofd onophoudelijk "Booga wooga". Maar ik ga meshugga... Er zitten vleermuizen in mijn belfort... Zorg ervoor dat deze dwangbuis strak zit. Anders bevrijd ik mezelf misschien. Ja, er zitten vleermuizen in mijn klokkentoren. Wie weet? Het kan de wijn zijn die ik drink. Of het is de manier waarop ik denk... Dat maakt me gek. Oh, dokter Alonzo zegt dat ik gek word. Kan iemand me een bed bezorgen in de "Casa de Loco" voor al mijn manana's... Want ik word gek... Ja, ik word gek... Si, ik word gek...