Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Madonna Songtekst: One More Chance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Madonna - One More Chance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van One More Chance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Madonna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Madonna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals One More Chance .

Origineel

I turned around too late to see the fallen star I fell asleep and never saw the sun go down I took your love for granted Thought luck was always on my side I turned around too late and you were gone Chorus: So give me one more chance Darlin' if you care for me Let me win your love 'Cause you were always there for me If you care for me, Be there for me I like to play the queen of hearts and never thought I'd lose I rolled the dice but never showed my hand I planned it out so perfectly, So you'd never leave a girl like me I was a fool, but now I understand (chorus) Here is the law of the land You play with fire and you'll get burned Here is the lesson I've learned That you don't know what you've got til it's gone (chorus, without last two lines) Gimme one more chance Tell me that it's not too late Let me win your love Darlin' please don't hesitate If you care for me, Be there for me Give me one more chance

 

Vertaling

Ik draaide me om te laat om de gevallen ster Ik viel in slaap en zag nooit de zon naar beneden Ik nam je liefde voor verleend Denken geluk was altijd aan mijn kant Ik draaide me om te laat en je was weg Chorus: Dus geef me nog een kans Darlin 'als je zorg voor mij Laat me je liefde winnen Want je was er altijd voor mij Als u zorg voor mij, Wees er voor mij Ik speel graag de koningin van de harten en nooit gedacht dat ik zou verliezen Ik rolde de dobbelstenen, maar nooit liet mijn hand Ik van plan het uit zo perfect, Dus je nooit zou verlaten A Girl Like Me Ik was een dwaas, maar nu begrijp ik (chorus) Hier is de wet van het land Je speelt met vuur en je krijgt verbrand Hier is de les die ik geleerd heb Dat je niet weet wat je hebt til it's gone (chorus, zonder laatste twee regels) Geef me nog een kans Zeg me dat het niet te laat is Laat me je liefde winnen Darlin 'aarzel dan niet Als u zorg voor mij, Wees er voor mij Geef me nog een kans