Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Madonna Songtekst: Open Your Eyes

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Madonna - Open Your Eyes ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Open Your Eyes? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Madonna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Madonna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Open Your Eyes .

Origineel

I see you on the street and you walk on by You make me wanna hang my head down and cry If you gave me half a chance you'd see My desire burning inside of me But you choose to look the other way I've had to work much harder than this For something I want don't try to resist me [Chorus:] Open your heart to me, baby I hold the lock and you hold the key Open your heart to me, darlin' I'll give you love if you, you turn the key I think that you're afraid to look in my eyes You look a little sad boy, I wonder why I follow you around but you can't see You're too wrapped up in yourself to notice So you choose to look the other way Well, I've got something to say Don't try to run I can keep up with you Nothing can stop me from trying, you've got to [chorus] Open your heart with the key One is such a lonely number Ah, ah, ah, ah Open your heart, I'll make you love me It's not that hard, if you just turn the key Don't try to run I can keep up with you Nothing can stop me from trying, you've got to [chorus] Open your heart with the key Open your heart, I'll make you love me It's not that hard, if you just turn the key [repeat and fade]

 

Vertaling

Ik zie je op straat en je loopt door Je maakt me wilt mijn hoofd naar beneden hangen en huilen Als je gaf me een halve kans dat je zou zien Mijn verlangen branden in mij Maar je ervoor kiezen om de andere kant op te kijken Ik moest veel harder werken dan dit Voor iets wat ik wil niet proberen om mij te weerstaan [Chorus:] Open je hart voor me, baby Ik houd het slot en je houd de toets Open je hart voor mij, schatje ' Ik geef je liefde als je, je draai de sleutel Ik denk dat je bang bent om te kijken in mijn ogen Je ziet er een beetje verdrietig jongen, ik vraag me af waarom Ik volg je in de buurt, maar je kunt niet zien Je bent te ingepakt in jezelf op te merken Dus je kiest aan de andere kant op te kijken Nou, ik heb iets te zeggen Probeer niet te lopen kan ik je bij te houden Niets kan me weerhouden te proberen, heb je aan [Chorus] Open je hart met de sleutel Een daarvan is een dergelijke eenzame aantal Ah, ah, ah, ah Open je hart, maak ik je van me houdt Het is niet zo moeilijk, als je gewoon de sleutel omdraaien Probeer niet te lopen kan ik je bij te houden Niets kan me tegenhouden vanproberen, heb je aan [Chorus] Open je hart met de sleutel Open je hart, maak ik je van me houdt Het is niet zo moeilijk, als je gewoon de sleutel omdraaien [Herhalen en fade]