Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Madonna Songtekst: Turn Up The Radio

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Madonna - Turn Up The Radio ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Turn Up The Radio? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Madonna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Madonna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Turn Up The Radio .

Origineel

When the world starts to get you down And nothing seems to go your way And the noise of the maddening crowd Makes you feel like you're going to go insane There's a glow of a distant light Calling you to come outside To feel the wind on your face and your skin And it's here I begin my story Turn up the radio, turn up the radio Don't ask me where I wanna go We gotta turn up the radio It was time that I opened my eyes I'm leaving the past behind Nothing's ever what it seems Including these driving me crazy things I'm stuck like a moth to a flame I'm so tired of playing this game I don't know how I got to this state Let me out of my cage, 'cause I'm dying Turn up the radio, turn up the radio Don't ask me where I wanna go We gotta turn up the radio (Turn up the radio, turn up the radio) (Don't ask me where I wanna go) (We gotta turn up the radio) I just wanna get in my car I wanna go fast and I gotta go far Don't ask me to explain how I feel 'Cause I don't want to say where I'm going Turn down the noise and turn up the volume Don't have a choice, 'cause the temperature's pounding If leaving this place, is the last thing I do Then I want to escape, with a person just like you I'm stuck in a rut like a moth to a flame I'm so sick and tired, of playing this game We gotta have fun, if that's all that we do Gotta shake up the system and break all the rules Gotta turn up the radio, until the speakers blow Turn up the radio, turn up the radio Don't ask me where I wanna go We gotta turn up the radio Turn up the radio, turn up the radio There's some things you don't need to know Just let me turn up the radio (Turn up the radio) (Just let me turn up the radio) (Just let me turn up the radio)

 

Vertaling

Als de wereld leidt je naar beneden En niets lijkt te gaan uw weg En het geluid van de gekmakende menigte Voel je je als je gaat gek Er is een gloed van een licht in de verte U belt naar buiten te komen Om de wind te voelen op je gezicht en je huid En het is hier begin ik mijn verhaal Zet de radio, de radio harder zet Vraag me niet waar ik wil gaan We moeten de radio harder zet Het was tijd dat ik mijn ogen opende Ik vertrek het verleden achter Niets is wat het lijkt Inclusief dezeIk word gek van dingen Ik zit vast als een mot naar een vlam Ik ben zo moe van het spelen van dit spel Ik weet niet hoe ik moet deze toestand Laat me uit mijn kooi, want ik ga dood Zet de radio, de radio harder zet Vraag me niet waar ik wil gaan We moeten de radio harder zet (Zet de radio, de radio harder zet) (Vraag me niet waar ik wil gaan) (We moeten de radio harder zet) Ik wil gewoon in mijn auto Ik wil snel gaan en ik moet gaan ver Vraag me niet om uit te leggen hoe ik me voel Want ik wil niet zeggenwaar ik heen ga Zet het geluid en het volume Laat geen keus, want de temperatuur van de beukende Als het verlaten van deze plek, is het laatste wat ik doe Dan wil ik om te ontsnappen, met een persoon net als jij Ik zit vast in een sleur als een mot naar een vlam Ik ben zo ziek en moe van het spelen van dit spel We moeten plezier hebben, als dat is alles wat we doen Gotta schudden van het systeem en breek alle regels Gotta zetten de radio, totdat de luidsprekers te blazen Zet de radio, de radio harder zet Vraag me niet waarIk wil naar We moeten de radio harder zet Zet de radio, de radio harder zet Er zijn een paar dingen die je niet nodig hebt om te weten Laat me de radio harder zet (Zet de radio) (Laat me de radio harder zet) (Laat me de radio harder zet)