Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: madonna Songtekst: your honesty

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: madonna - your honesty ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your honesty? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van madonna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van madonna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your honesty .

Origineel

It's Your honesty. With you I have no. choice When you talk to me. I can make love to your voice. It's the things I see. when I look into your eyes. It's your honesty. Pulling me closer to you baby. You know you drive me crazy. You are one of a kind. And I want you to be mine,. oh oh mine Pulling me closer to you. You have a special quality. You're bringing out the best in me. You have a special quality. You are pulling me closer to you. It's Your honesty. With you I have no choice. When u talk to me. I can make love to your voice. It's the things I see. when I look into your eyes. It's your honesty. Pulling me closer to you baby. You know it just gets better. This is the way it should be. You know the truth will set you free,. so free Pulling me closer to you. You have a special quality. You're bringing out the best in me. You have a special quality. You are pulling me closer to you. It's Your honesty. With you I have no choice. When u talk to me. I can make love to your voice. It's the things I see. when I look into your eyes. It's your honesty. Pulling me closer to u baby. Touch my little body. Embrasse moi mon amour. pour ce soir, pour toujours. Keeping touch my little body. dis-moi la vérite. oui je sais toujours.. You have a special quality. You're bringing out the very best in me. You have a special quality. You are pulling me closer to you Honesty

 

Vertaling

Het is je eerlijkheid. Met jou heb ik geen keus. Als je tegen me praat. Ik kan de liefde bedrijven met je stem. Het zijn de dingen die ik zie. als ik in je ogen kijk. Het is jouw eerlijkheid. Die me dichter naar je toe trekt, schatje. Je weet dat je me gek maakt. Je bent enig in zijn soort. En ik wil dat je van mij bent,. oh oh van mij Trek me dichter naar je toe. Je hebt een speciale kwaliteit. Jij brengt het beste in mij naar boven. Je hebt een speciale kwaliteit. Je trekt me dichter naar je toe. Het is jouw eerlijkheid. Met jou heb ik geen keus. Als je tegen me praat. Ik kan de liefde bedrijven met je stem. Het zijn de dingen die ik zie. als ik in je ogen kijk. Het is je eerlijkheid. Die me dichter naar je toe trekt, schatje. Je weet dat het alleen maar beter wordt. Dit is hoe het zou moeten zijn. Je weet dat de waarheid je zal bevrijden. Zo vrij dat je me dichter naar je toe trekt. Je hebt een speciale kwaliteit. Jij brengt het beste in mij naar boven. Je hebt een speciale kwaliteit. Je trekt me dichter naar je toe. Het is Uw eerlijkheid. Met jou heb ik geen keus. Als je tegen me praat. Ik kan de liefde bedrijven met je stem. Het zijn de dingen die ik zie. als ik in je ogen kijk. Het is je eerlijkheid. Je trekt me dichter naar je toe, schatje. Raak mijn kleine lichaam aan. Embrasse moi mon amour. pour ce soir, pour toujours. Blijf mijn kleine lichaam aanraken. dis-moi la vérite. oui je sais toujours.. Je hebt een speciale kwaliteit. Je brengt het allerbeste in me naar boven. Je hebt een speciale kwaliteit. Je trekt me dichter naar je toe Eerlijkheid