Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mafalda Arnauth Songtekst: O Que Tinha De Ser

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mafalda Arnauth - O Que Tinha De Ser ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van O Que Tinha De Ser? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mafalda Arnauth! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mafalda Arnauth en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals O Que Tinha De Ser .

Origineel

Porque foste na vida A última esperança Encontrar-te me fez criança Porque já eras meu Sem eu saber sequer Porque és o meu homem E eu tua mulher Porque tu me chegaste Sem me dizer que vinhas E tuas mãos foram minhas com calma Porque foste em minh'alma Como um amanhecer Porque foste o que tinha de ser

 

Vertaling

Omdat je in het leven De laatste hoop U vindt mij een kind Omdat ze waren mijn Zonder mij zelfs maar te weten Want je bent mijn man En ik je vrouw Omdat gij aangekomen Zonder me te vertellen dat je zou komen En je handen waren van mij rustig Omdat je in mijn ziel Als een zonsopgang Omdat je wat er moest worden