Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: magazine Songtekst: my mind ain’t so open

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: magazine - my mind ain’t so open ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my mind ain’t so open? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van magazine! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van magazine en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my mind ain’t so open .

Origineel

My mind It ain't so open That anything Could crawl right in The last place To lose yourself Is in the world Where we all cling Oh my lover We are opening Windows we see All that we've seen Overlooking A vivid room It is such a Dumb thing to do My Life Happens around me Your life Happens around me too My mind ... The last place ... Cling to it

 

Vertaling

Mijn geest Het is niet zo open dat alles naar binnen kan kruipen De laatste plaats om jezelf te verliezen is in de wereld Waar we ons allemaal aan vastklampen Oh mijn liefste We openen Ramen die we zien Alles wat we hebben gezien Uitkijkend op Een levendige kamer Het is zo'n dom ding om te doen Mijn leven Gebeurt rondom mij Jouw leven Gebeurt ook om mij heen Mijn geest... De laatste plaats ... Klamp je er aan vast