Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maggie Lindemann Songtekst: Pretty Girl

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maggie Lindemann - Pretty Girl ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Pretty Girl? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maggie Lindemann! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maggie Lindemann en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Pretty Girl .

Origineel

I can swear, I can joke I say what's on my mind If I drink, if I smoke I keep up with the guys And you see me holding up my middle finger to the world Fuck your ribbons and your pearls 'Cause I'm not just a pretty girl I'm more than just a picture I'm a daughter and a sister Sometimes it's hard for me to show That I'm more than just a rumor Or a song on your computer There's more to me than people know Some days I'm broke, some days I'm rich Some days I'm nice, some days I can be a bitch Some days I'm strong, some days I quit I don't let it show, but I've been through some shit I can swear, I can joke I say what's on my mind If I drink, if I smoke I keep up with the guys And you see me holding up my middlefinger to the world Fuck your ribbons and your pearls 'Cause I'm not just a pretty girl I'm more than just a number I'm a hater, I'm a lover Sometimes it's hard for me to show That I'm more than just a title Or a comment going viral There's more to me than people know Some days I'm broke, some days I'm rich Some days I'm nice, some days I can be a bitch Some days I'm strong, some days I quit I don't let it show, but I've been through some shit I can swear, I can joke I say what's on my mind If I drink, if I smoke I keep up with the guys And you see me holding up my middlefinger to the world Fuck your ribbons and your pearls 'Cause I'm not just a pretty girl I'm not just a pretty girl, yeah I'm not just a pretty girl No I'm not just a pretty girl I can swear, I can joke I say what's on my mind If I drink, if I smoke I keep up with the guys And you see me holding up my middlefinger to the world Fuck your ribbons and your pearls 'Cause I'm not just a pretty girl I'm not just a pretty girl, yeah I'm not just a pretty girl I'm not just a pretty girl I'm not just a pretty girl

 

Vertaling

Ik kan zweren, ik kan grappen Ik zeg wat er in mijn gedachten zit Als ik drink, als ik rook Ik hou bij de jongens En je ziet dat ik mijn middelvinger naar de wereld vasthoud Knip je lintjes en je parels Omdat ik niet alleen een mooi meisje ben Ik ben meer dan alleen een foto Ik ben een dochter en een zus Soms is het moeilijk voor mij om te laten zien Dat ik meer ben dan een gerucht Of een liedje op je computer Er is meer voor me dan mensen weten Sommige dagen ben ik gebroken, sommige dagen ben ik rijk Sommige dagen ben ik leuk, sommige dagen kan ik een teef zijn Sommige dagen ben ik sterk, sommige dagen heb ik opgehouden Ik laat het niet zien, maar ik heb al een beetje gekomen Ik kan zweren, ik kan grappen Ik zeg wat er in mijn gedachten zit Als ik drink, als ik rook Ik hou bij de jongens En je ziet dat ik mijn middelvinger naar de wereld vasthoud Knip je lintjes en je parels Omdat ik niet alleen een mooi meisje ben Ik ben meer dan enkel een nummer Ik ben een hater, ik ben een minnaar Soms is het moeilijk voor mij om te laten zien Dat ik meer dan een titel ben Of een reactie gaat virale Er is meer voor me dan mensen weten Sommige dagen ben ik gebroken, sommige dagen ben ik rijk Sommige dagen ben ik leuk, sommige dagen kan ik een teef zijn Sommige dagen ben ik sterk, sommige dagen heb ik opgehouden Ik laat het niet zien, maar ik heb al een beetje gekomen Ik kan zweren, ik kan grappen Ik zeg wat er in mijn gedachten zit Als ik drink, als ik rook Ik hou bij de jongens En je ziet dat ik mijn middelvinger naar de wereld vasthoud Knip je lintjes en je parels Omdat ik niet alleen een mooi meisje ben Ik ben niet alleen een mooi meisje, ja Ik ben niet alleen een mooi meisje Nee, ik ben niet alleen een mooi meisje Ik kan zweren, ik kan grap Ik zeg wat er in mijn gedachten zit Als ik drink, als ik rook Ik hou bij de jongens En je ziet dat ik mijn middelvinger naar de wereld vasthoud Knip je lintjes en je parels Omdat ik niet alleen een mooi meisje ben Ik ben niet alleen een mooi meisje, ja Ik ben niet alleen een mooi meisje Ik ben niet alleen een mooi meisje Ik ben niet alleen een mooi meisje