Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maggie MacNeal Songtekst: When You're Gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maggie MacNeal - When You're Gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van When You're Gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maggie MacNeal! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maggie MacNeal en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals When You're Gone .

Origineel

I never had another love It was you who did discover How to really touch my heart Now you are telling me you're going When my love for you is showing We should never be apart So please don't turn your back upon me Without your love I die slowly You have taken half my life Every step I do for you, love Every move is born of true love It's a dream I won't survive 'Cause when you're gone It's not of any use that I go on That's understood Don't leave me alone The stars won't twinkle in the sky no more The tree will lose it's bloom The birds won't sing their song The birds won't sing their song When I take your hand I'll feel my love for you Will never end or disappear Please understand, I am near Love is beautiful, love is dear when you're here If you stay with me I promisse I'll tell the world about us I'll sing your favorite songs I'll make you dream a dream forever Bring your flowers Till you surrender I'll prove my love is strong 'Cause when you're gone It's not of any use that I go on That's understood Don't leave me alone The stars won't twinkle in the sky no more The tree will lose it's bloom The birds won't sing their song 'Cause when you're gone It's not of any use that I go on That's understood Don't leave me alone The stars won't twinkle in the sky no more The tree will lose it's bloom The birds won't sing their song...

 

Vertaling

Ik had nooit een andere liefde Dat jij het was die wel ontdekt Hoe kan ik echt mijn hart raken Nu ben je me te vertellen dat je gaat Toen mijn liefde voor jou is zien We moeten nooit uit elkaar worden Dus neem je niet de rug toekeren op mij Zonder jouw liefde sterf ik langzaam Jullie hebben de helft van mijn leven Elke stap die ik voor u doen, liefde Elke stap is geboren van de ware liefde Het is een droom die ik zal het niet overleven Want als je weg bent Het is niet van enig gebruik dat ik op Dat is begrepen Laat me niet alleen De sterren zullen niet twinkeling in de hemel niet meer De boom verliest is het bloeien De vogels zullen niet zingen hun lied De vogels zullen niet zingen hun lied Toen ik neem je hand Ik voel mijn liefde voor jou Zal nooit het einde of verdwijnen Begrijp alsjeblieft, ik ben in de buurt Liefde is mooi, liefde lief is als je hier bent Als je verblijf bij me ik promisse Ik zal de wereld te vertellen over ons Ik zing je favoriete songs Ik zal je dromen voor altijd een droom Breng uw bloemen Tot je je overgeeft Ik zal bewijzen dat mijn liefde sterk is Want als je weg bent Het is niet van enig gebruik dat ik op Dat is begrepen Laat me niet alleen De sterren zullen niet twinkeling in de hemel niet meer De boom verliest is het bloeien De vogels zullen niet zingen hun lied Want als je weg bent Het is niet van enig gebruik dat ik op Dat is begrepen Laat me niet alleen De sterren zullen niet twinkeling in de hemel niet meer De boom verliest is het bloeien De vogels zullen niet zingen hun lied ...