Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maggie MacNiel Songtekst: When You're Gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maggie MacNiel - When You're Gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van When You're Gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maggie MacNiel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maggie MacNiel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals When You're Gone .

Origineel

 Printen ✎ Wijzigen Maggie Macneal - When you are gone I never had another love It was you who did discover How to really touch my heart Now you are telling me you're going When my love for you is showing We should never be apart So please don't turn your back upon me Without your love I die slowly You have taken half my life Every step I do for you, love Every move is born of true love It's a dream I won't survive 'Cause when you're gone It's not of any use that I go on That's understood Don't leave me alone The stars won't twinkle in the sky no more The tree will lose it's bloom The birds won't sing their song The birds won't sing their song When I take your hand I'll feel my love for you

 

Vertaling

 Printen ✎ WIJZIGEN Maggie Macneal - Als je weg bent Ik andere liefde had nooit Het was u die heeft ontdekt Hoe om echt mijn hart te raken Nu vertel je me je gaat Toen mijn liefde voor jou is het tonen We mogen nooit uit elkaar Dus gelieve niet weer je rug op mij Zonder uw liefde ik langzaam sterven Je hebt de helft van mijn leven genomen Elke stap die ik voor u doen, liefde Elke beweging wordt geboren van de ware liefde Het is een droom die ik zal niet overleven 'Want als je weg bent Het is niet van enig nutdat ik op Dat begreep Laat me niet met rust laten De sterren zullen niet fonkelen aan de hemel niet meer De boom zal verliezen het is bloei De vogels zullen hun lied niet zingen De vogels zullen hun lied niet zingen Als ik je hand Ik zal mijn liefde te voelen voor jou