Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: magic sam Songtekst: every night and every day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: magic sam - every night and every day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van every night and every day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van magic sam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van magic sam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals every night and every day .

Origineel

[Verse 1] You don't have to worry I am your slave Treat me right & you've got it made [Chorus] That's how I love you Ain't it nice to be loved that way Just say you'll love, lovin', keep lovin' me Every night & every day [Verse 2] You don't have to beg, borrow or bum When you need attention I'll give you some [Chorus] That's how I love you Ain't it nice to be loved that way Just say you'll love, lovin', keep lovin' me Every night, every day [Bridge] [Instrumental] [Verse 3] Try me, I'll prove to you I will do everything, I said I will do [Chorus] That's how I love you Ain't it nice to be loved that way Just say you'll love, lovin, keep lovin me Every night, every day

 

Vertaling

[Verse 1] You don't have to worry I am your slave Treat me right & you've got it made [refrein] That's how I love you Is het niet fijn om op die manier bemind te worden Zeg dat je van me zult houden, van me zult houden, van me zult blijven houden Every night & every day [Verse 2] Je hoeft niet te bedelen, lenen of zwerven When you need attention I'll give you some [Chorus] That's how I love you Is het niet fijn om op die manier bemind te worden Just say you'll love, lovin', keep lovin' me Elke nacht, elke dag [Bridge] [Instrumental] [Vers 3] Probeer me, ik zal je bewijzen I will do everything, I said I will do [Chorus] That's how I love you Is het niet fijn om op die manier bemind te worden Zeg dat je van me zult houden, van me zult houden, van me zult blijven houden Elke nacht, elke dag