Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: magic sam Songtekst: strange things happening

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: magic sam - strange things happening ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van strange things happening? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van magic sam! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van magic sam en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals strange things happening .

Origineel

[Verse 1] Learn to love me or leave me Either one you wanna do Learn to love me or leave me Either one you wanna do Because strange things are happenin' And baby, somethin' might happen to you [Chorus] Now, if you know you don't want me Why don't you let me be? If you know you don't want me Then why don't you let me be? I'd rather live my life in sorrow Then to live on in misery Ohh [Verse 3] Midnight find me cryin' Daylight find me cryin' too Midnight find me cryin' Daylight find me cryin' too You to change your ways, pretty baby I don't want nothin' to happen to you [Chorus] If you know that you don't want me Why don't you let me be? If you know you don't want me Why don't you let me be? I'd rather live my life in sorrow Then to live it all in misery

 

Vertaling

[Verse 1] Leer van me te houden of verlaat me Wat je ook wilt doen Leer van me te houden of verlaat me Wat je ook maar wilt doen Omdat er vreemde dingen gebeuren En baby, er kan iets met jou gebeuren [refrein] Nu, als je weet dat je me niet wilt Why don't you let me be? If you know you don't want me Waarom laat je me dan niet met rust ? Ik leef mijn leven liever in verdriet Dan verder te leven in ellende Ohh [Verse 3] Midnight find me cryin' Het daglicht vindt me ook huilend Midnight find me cryin' Daylight find me cryin' too Je moet je manieren veranderen, mooie baby Ik wil niet dat jou iets overkomt [Chorus] If you know that you don't want me Why don't you let me be? If you know you don't want me Why don't you let me be? Ik leef mijn leven liever in verdriet Dan te leven in ellende