Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Maître Gims Songtekst: Ma Beauté

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Maître Gims - Ma Beauté ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ma Beauté? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Maître Gims! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Maître Gims en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ma Beauté .

Origineel

Je n't'ai pas fait mon plus beau discours J'ai encore envie de te faire la cour Tu me verras sous un autre jour Je suis devenu mon propre fantôme Face à moi même je pleure comme un môme Je me sens délaissé, ouais Je l'ai bien mérité, ouais Ma beauté ne t'en vas pas Beauté ne t'en vas pas pourquoi tu me fais ça ? Pourquoi tu me fais ça ? Ma beauté ne me laisse pas Ma beauté ne me laisse pas J'ai tout gâché, maintenant tu m'abandonnes J'ai tout gâché, maintenant tu m'abandonnes J'l'ai mérité, dans les rues je vagabonde J'l'ai mérité, dans les rues je vagabonde J'ai tout gâché, cette fois sera la bonne Fais mon confiance, je changerai la donne J'ai tout gâché, maintenant tu m'abandonnes J'l'ai mérité, dans les rues je vagabonde Oui, ton retour est une délivrance Oui, toi et moi c'est une évidence Je sais, ce n'est pas gagné d'avance Mais rien ne m’effraie plus que tonabsence À présent tu peux compter sur moi Tu n'm'en voudras pas une seconde fois Je t'offrirai la lune À l'ombre de ma plume Ma beauté repose toi Ma beauté repose toi J'ai les épaules pour ça J'ai les épaules pour ça Ma beauté repose toi J'ai les épaules pouJ'ai tout gâché, maintenant tu m'abandonnes J'ai tout gâché, maintenant tu m'abandonnes J'l'ai mérité, dans les rues je vagabonde J'l'ai mérité, dans les rues je vagabonde J'ai tout gâché, cette fois sera la bonne Fais mon confiance, je changerai la donne J'ai tout gâché, maintenant tu m'abandonnes J'l'ai mérité, dans les rues je vagabonder ça Laisse-moi devenir meilleur Laisse-moi réparer mes erreurs Pince-moi, pince-moi, oui pince-moi je rêve pince-moi, pince-moi, oui pince-moi je rêve Laisse-moi devenir meilleur Laisse-moi réparer mes erreurs Pince-moi, pince-moi, oui pince-moi je rêve Pince-moi, pince-moi, oui pince-moi je rêve J'ai tout gâché, maintenant tu m'abandonnes J'ai tout gâché, maintenant tu m'abandonnes J'l'ai mérité, dans les rues je vagabonde J'l'ai mérité, dans les rues je vagabonde J'ai tout gâché, cette fois sera la bonne Fais mon confiance, je changerai la donne J'ai tout gâché, maintenant tu m'abandonnes J'l'ai mérité, dans les rues je vagabonde J'ai tout gâché, maintenant tu m'abandonnes J'ai tout gâché, maintenant tu m'abandonnes Je l'ai mérité, dans les rues je vagabonde Je l'ai mérité, dans les rues je vagabonde Fais mon confiance, je changerai la donne Fais mon confiance, je changerai la donne Fais mon confiance, je changerai la donne Fais mon confiance, je changerai la donne Et je changerai la donne Fais mon confiance, je changerai la donne T'as tout gâché, dans les rues elle t'abandonne Et dans la rue elle t'abandonne

 

Vertaling

Ik n't'ai niet mijn beste speech Ik wil nog steeds je vrijen Je zult me ??zien in een ander licht Ik werd mijn eigen ghost Geconfronteerd met mezelf dat ik huilen als een kind Ik voel me hulpeloos, ja Ik verdiende het, ja Mijn schoonheid zal niet verdwijnen Schoonheid gaat niet weg waarom doe je dit voor mij? Waarom doe je dit voor mij? Mijn schoonheid zal me niet laten Mijn schoonheid zal me niet laten Ik blies het, nu je me verlaten Ik blies het, nu je me verlaten Dipstick verdiend, ik wandel door de straten Dipstick verdiend, ik wandel door de straten Ik blies het deze keer geluk Doe mijn vertrouwen, zal ik de situatie te veranderen Ik blies het, nu je me verlaten Dipstick verdiend, ik wandel door de straten Ja, uw rendement is een kwestie Ja, u en mij is het duidelijk Ik weet het, het is niet een uitgemaakte zaak Maar niets beangstigt me meer dan tonabsence Nu kunt u op mij rekenen Je n'm'en niet weer verwelken Ik zal u de maan In de schaduw van mijn pen Mijn schoonheid ligt u Mijn schoonheid ligt u Ik heb de schouders daarvoor Ik heb de schouders daarvoor Mijn schoonheid ligt u Ik blies de pouJ'ai schouders, nu je me verlaten Ik blies het, nu je me verlaten Dipstick verdiend, ik wandel door de straten Dipstick verdiend, ik wandel door de straten Ik blies het deze keer geluk Doe mijn vertrouwen, zal ik de situatie te veranderen Ik blies het, nu je me verlaten Dipstick verdiend, ik door de straten deze Laat me beter Laat me mijn fouten te repareren Knijp me, knijp me, ja knijp me dat ik droom knijp me, knijp me, ja knijp me dat ik droom Laat me beter Laat me mijn fouten te repareren Knijp me, knijp me, ja knijp me dat ik droom Knijp me, knijp me, ja knijp me dat ik droom Ik blies het, nu je me verlaten Ik blies het, nu je me verlaten Dipstick verdiend, ik wandel door de straten Dipstick verdiend, ik wandel door de straten Ik blies het deze keer geluk Doe mijn vertrouwen, zal ik de situatie te veranderen Ik blies het, nu je me verlaten Dipstick verdiend, ik wandel door de straten Ik blies het, nu je me verlaten Ik blies het, nu je me verlaten Ik verdiende het, ik wandel door de straten Ik verdiende het, ik wandel door de straten Doe mijn vertrouwen, zal ik de situatie te veranderen Doe mijn vertrouwen, zal ik de situatie te veranderen Doe mijn vertrouwen, zal ik de situatie te veranderen Doe mijn vertrouwen, zal ik de situatie te veranderen En ik zal de situatie te veranderen Doe mijn vertrouwen, zal ik de situatie te veranderen Je blies het in de straten ze verlaten je En in de straat ze afzien van je