Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: major lazer Songtekst: come to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: major lazer - come to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van major lazer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van major lazer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come to me .

Origineel

Gyal come on to me Come over here and perform for me Gyal come on to me Turn up ya temperature, make ya wine for me Gyal come on to me Gyal come on to me Gyal come on to me Come over here and perform for me She wine like a gypsy From left an' to right she a swing de Wanna try get de girl fling with But he na feel de vibe dem a bring dere Need you over right ya we needy But you in a ya own world now free me She nah realize I am the DJ So I'mma take up the mic and den say Gyal ya da bomb, da bomb, da bomb, da bomb, bomb bomb digi digi digi, bring come give it to me Gyal ya da bomb, da bomb, da bomb, da bomb, bomb bomb digi digi digi, bring come give it to me (Give it to me gyal) Come here now gyal Come here now gyal Bomb bomb de gi de gi de gi Come here now gyal Gyal come on to me Gyal come on to me Gyal come on to me Come over here and perform for me Gyal come on to me Gyal come on to me Gyal come on to me Come over here and perform for me She wobble and wine and turn it yeah Me a tell ya say murder commit yea Me na see blue pon' de body 'cau' it fit yea She a top ting, she legit yea Just wan' get piece of it yea 'Cau' me work hard never get counterfeit yea When me go play this hit yea Take up the mic and spit yea Gyal ya da bomb, da bomb, da bomb, da bomb, bomb bomb digi digi digi, bring come give it to me Gyal ya da bomb, da bomb, da bomb, da bomb, bomb bomb digi digi digi, bring come give it to me (Give it to me gyal) Come here now gyal Come here now gyal Bomb bomb de gi de gi de gi, bomb bomb de gi de gi de gi

 

Vertaling

Gyal kom op naar mij Kom hier en treed voor me op Gyal kom op me Zet je temperatuur hoger, maak je wijn voor mij Gyal kom op mij Gyal kom op mij Gyal kom op mij Kom hier en treed op voor mij She wine like a gypsy From left an' to right she a swing de Wanna try get the girl fling with But he na feel the vibe dem a bring dere Need you over right ya we needy Maar je bent in je eigen wereld nu bevrijd me Ze realiseert zich niet dat ik de DJ ben. So I'mma take up the mic and den say Gyal ya da bomb, da bomb, da bomb, da bomb, bomb digi digi digi, bring come give it to me Gyal ya da bomb, da bomb, da bomb, da bomb, bomb digi digi digi, bring come give it to me (Geef het aan mij gyal) Kom hier nu gyal Kom hier gyal Bomb bomb de gi de gi de gi Come here now gyal Gyal come on to me Gyal come on to me Gyal come on to me Kom hier en treed voor mij op Gyal come on to me Gyal come on to me Gyal come on to me Kom hier en treed voor mij op She wobble and wine and turn it yeah Me a tell ya say murder commit yea Me na see blue pon' de body 'cau' it fit yea Ze is een topding, ze is legitiem ja Just want' get piece of it yea Omdat ik hard werk en nooit vervalsing krijg. When me go play this hit yea Take up the mic and spit yea Gyal ya da bomb, da bomb, da bomb, da bomb, bomb digi digi digi, bring come give it to me Gyal ya da bomb, da bomb, da bomb, da bomb, bomb digi digi digi, bring come give it to me (Geef het aan mij gyal) Kom hier nu gyal Come here now gyal Bomb bomb de gi de gi de gi, bomb bomb de gi de gi de gi