Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: major lazer Songtekst: when you hear the bassline (dance area remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: major lazer - when you hear the bassline (dance area remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van when you hear the bassline (dance area remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van major lazer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van major lazer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals when you hear the bassline (dance area remix) .

Origineel

It's miss thing What me say ladies Want you to back it up pon de man dem yuh know What me tell you fi do? Back it up pon de man Fling it up pon de man Cock it up pon de man What me say? When you de bassline gyal don't joke around Vibrate pon it like a nokia phone Cah yuh ting global far dan outta town And yuh body well sexy yuh no overgrown Me a talk out clear nah drop mout a grung See dey don got no man so dem stay home alone Drag you no regular let out a sound Me no boring ting so stay outta bounds When you de bassline gyal don't joke around Vibrate pon it like a nokia phone Cah yuh ting global far dan outta town And yuh body well sexy yuh no overgrown Me a talk out clear nah drop mout a grung See we no man so dem stay home alone Drag you no regular let out a sound Me no boring ting so stay outta bounds We no boring now we have a set and it lock Have nuff position our neck a flick back No gyal can try me, me have de betta grip lock Watch how me shake and make a tick tock Adjust de ting like hefty ziplock Make you pull back de skin like if a fist back We no boring now we have a set and it lock Have nuff position our neck a flick back No gyal can try me, me have de betta grip lock Watch how me shake and make a tick tock Adjust de ting like hefty ziplock Make you pull back de skin like if a fist back Give it to me baby (oh yeah) Give it to me baby(come again)

 

Vertaling

Het is miss ding Wat ik zeg, dames. Ik wil dat je de man die je kent, terugbetaalt. Wat zeg ik dat je moet doen? Geef het aan de man. Fling it up pon de man Gooi het op de man. Wat zeg ik? Wanneer je de bassline gyal niet grappen rond Vibrate pon it like a nokia phone Cah yuh ting global far than outta town En je lichaam is sexy, je bent niet overgroeid. Me a talk out clear nah drop mout a grung Zie dat ze geen man hebben dus blijven ze alleen thuis Sleep you no regular let out a sound Me no boring ting so stay outta bounds When you de bassline gyal don't joke around Vibrate pon it like a nokia phone Cah yuh ting global far than outta town En je lichaam is sexy, je bent niet overgroeid. Me a talk out clear nah drop mout a grung Zie je we hebben geen man dus blijven ze alleen thuis Sleep you no regular let out a sound Me no boring ting so stay outta bounds We zijn niet saai nu we een set hebben en het vergrendelt Hebben nu genoeg positie om onze nek naar achteren te doen Geen meisje kan mij proberen, ik heb de beste grip Kijk hoe ik schud en een tick tock maak Pas de ting aan als een grote ziplock Make you pull back the skin like if a fist back We no boring now we have a set and it lock Have nuff position our neck a flick back Geen meisje kan mij proberen, ik heb de beste grip. Kijk hoe ik schud en een tick tock maak Pas de ting aan als een grote ziplock Make you pull back the skin like if a fist back Give it to me baby (oh yeah) Give it to me baby(come again)