Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maku Songtekst: in my life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maku - in my life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in my life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maku! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maku en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in my life .

Origineel

There are places I'll remember All my life, though some have changed Some forever, not for better Some have gone and some remain All these places had their moments With lovers and friends, I still can recall Some are dead and some are living In my life, I've loved them all But of all these friends and lovers There is no one compares with you And these memories lose their meaning When I think of love as something new Though I know I'll never lose affection For people and things that went before I know I'll often stop and think about them In my life, I'll love you more Though I know I'll never lose affection For people and things that went before I know I'll often stop and think about them In my life, I'll love you more

 

Vertaling

Er zijn plaatsen die ik me zal herinneren mijn hele leven, hoewel sommige veranderd zijn Sommige voor altijd, niet ten goede Sommige zijn weg en sommige blijven Al deze plaatsen hadden hun momenten Met geliefden en vrienden, kan ik me nog steeds herinneren Sommigen zijn dood en sommigen leven In mijn leven, heb ik van ze allemaal gehouden Maar van al deze vrienden en geliefden is er niemand die met jou te vergelijken is En deze herinneringen verliezen hun betekenis Als ik denk aan liefde als iets nieuws Hoewel ik weet dat ik nooit genegenheid zal verliezen Voor mensen en dingen die voorgingen Ik weet dat ik vaak zal stoppen en aan ze denken In mijn leven zal ik meer van je houden Hoewel ik weet dat ik nooit mijn genegenheid zal verliezen Voor mensen en dingen die voorgingen Ik weet dat ik vaak zal stoppen en aan ze denken In mijn leven zal ik meer van je houden