Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: maluma Songtekst: la flaca

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: maluma - la flaca ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van la flaca? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van maluma! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van maluma en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals la flaca .

Origineel

[Letra de "La Flaca" ft. Chencho] [Intro: Maluma] Dice Mamacita [Pre-Coro: Maluma] Así no sea viernes, ella sale Apaga el celular y no le importa Con sus amigas se junta a hacer maldades Tiene la lengua larga y falda corta [Coro: Maluma & Chencho] Y si tú la ves, como que no rompe un plato Contra la pared, me tiene aquí hace rato Y si tú la ves, como que no rompe un plato Contra la pared, me tiene aquí hace rato [Verso 1: Maluma] Maluma, babe La nena siempre zumba como suela a media noche Hay que bombillo alumbra de inmediato prende el coche (Jaja) Voy camino a la discoteca, garganta seca Ya me está esperando la que conmigo si peca [Puente: Maluma] Bailando ella pide candela No tiene novio, así nadie la cela Hoy se puso su mejor labial, poca tela No quiere un galán de telenovela [Coro: Maluma & Chencho] Y si tú la ves, como que no rompe un plato Contra la pared, me tiene aquí hace rato Y si tú la ves, como que no rompe un plato Contra la pared, me tiene aquí hace rato [Verso 2: Chencho] Yo confia'o a que ella no se atreve (Awh-awh) Y se me pega y dice "que rico huele" (Ey, ey) Yo sorprendico a que a la pared me pegue Y no niega que una noche conmigo solita quiere Mientra' detrá' de la' bocina' me secuestra y no la bregue Ella rosándome a ritmo de lo que toca el DJ Cogí confianza de apretarla y en la movie le di play Y sin pensarlo mucho le dije en la cara… [Puente: Chencho, Maluma & Chencho] Flaca, yo sé que eres sata (So) Que me tienes gana' (Eh) Y hoy fue que se dio (So) Y más que a mí me gustan… Flaca (Ey), yo sé que eres sata (Ah) Que me tienes ganas (Ey) Y hoy fue que se dio (Dio-dio) Y más que a mí me gustan… [Coro: Maluma & Chencho] Y si tú la ves, como que no rompe un plato Contra la pared, me tiene aquí hace rato Y si tú la ves, como que no rompe un plato Contra la pared, me tiene aquí hace rato [Outro. Maluma, Chencho] Okay, okay Mamacita (Como que no rompe un plato) No le hagas caso a tus amigas Pégate un poquito más (Como que no rompe un plato) Y sígueme bailando, jajaja

 

Vertaling

[Letra de "La Flaca" ft. Chencho] [Intro: Maluma] Dice Mamacita [Pre-Chorus: Maluma] Zelfs als het geen vrijdag is, gaat ze uit Ze zet haar gsm uit en het kan haar niet schelen Met haar vriendinnen haalt ze kattenkwaad uit Ze heeft een lange tong en een kort rokje [Refrein: Maluma & Chencho] En als je haar ziet, als ze geen bord breekt Ze heeft me tegen de muur gezet, ze had me hier al een tijdje En als je haar ziet, als ze geen bord breekt Tegen de muur, ze had me hier al een tijdje [Verse 1: Maluma] Maluma, babe Ik zoem altijd als een zool in het midden van de nacht Ik ben op weg naar de nachtclub, keel en ik ben op weg naar de club (Jaja) Ik ben op weg naar de disco, droge keel Ik wacht al op degene die met mij als ze zonden [Brug: Maluma] Dansend vraagt ze om Candela Ze heeft geen vriendje, dus niemand is jaloers op haar Ik ben geen man, ik ben geen man, ik ben geen man, ik ben geen man Ze wil geen soap hartenbreker [Refrein: Maluma & Chencho] En als je haar ziet, als ze geen bord breekt Ze heeft me tegen de muur gezet, ze had me hier al een tijdje En als je haar ziet, als ze geen bord breekt Tegen de muur, ze had me hier al een tijdje [Vers 2: Chencho] Ik vertrouw erop dat ze niet durft. En ze blijft aan me plakken en ze zegt "het ruikt zo lekker" (Hey, hey) Ik ben verbaasd dat ze me tegen de muur slaat En ze ontkent niet dat ze een nacht alleen met mij wil Terwijl ze me achter de hoorn ontvoert en ik er niet tegen vecht Ze rost me op de beat van wat de DJ speelt Ik kreeg het vertrouwen om haar te knijpen en in de film drukte ik op play En zonder al te veel na te denken zei ik haar in haar gezicht... [Brug: Chencho, Maluma & Chencho] Flaca, ik weet dat je sata (Zo) bent Dat je verliefd op me bent. En vandaag gebeurde het. En meer dan me lief is... Ik weet dat je een sata bent (Hey), Ik weet dat je een sata bent (Ah) Dat je in de stemming bent voor mij (Hey) En vandaag was het dat het gebeurde (Dio-dio) En meer dan me lief is... [Refrein: Maluma & Chencho] En als je haar ziet, als ze geen bord breekt En als je haar ziet, ze heeft me hier voor een tijdje En als je haar ziet, als ze geen bord breekt Tegen de muur, ze had me hier al een tijdje [Outro. Maluma, Chencho] Oké, oké Mamacita (Alsof ze geen bord breekt) Luister niet naar je vrienden. Blijf nog wat langer rondhangen (Alsof ze geen bord breekt) En volg me dansend, hahaha