Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mama Mia Songtekst: Ive

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mama Mia - Ive ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Ive? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mama Mia! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mama Mia en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Ive .

Origineel

I, I've been in love before I thought I would no more Take on a new direction Still, strange as it seems to be It's truly new to me That affection I, I don't know what you do You make me think that you Will change my life forever I, I'll always want you near Give up on you my dear I will never You thrill me, you delight me You please me, you excite me You're all that I've been yearning for I love you, I adore you I lay my life before you I only want you all the more And finally it seems my lonely days are through I've been waiting for you I'll carry you all the way And you will choose the day When you're prepared to greet me I'll be a good mum, I swear You'll see how much I care When you need me You thrill me, you delight me You please me, you excite me You're all that I've been yearning for I love you, I adore you I lay my life before you I only want you all the more And finally it seems my lonely days are through I've been waiting for you, oh I've been waiting for you

 

Vertaling

Ik, ik ben eerder verliefd geweest Ik dacht dat ik het niet meer zou doen Sla een nieuwe richting in Hoe vreemd het ook lijkt te zijn Het is echt nieuw voor mij Die genegenheid Ik, ik weet niet wat je doet Je laat me denken dat jij Zal mijn leven voor altijd veranderen Ik, ik zal je altijd dichtbij willen hebben Geef je op mijn liefste Ik zal nooit Je brengt me in vervoering, je verrukt me Je behaagt me, je prikkelt me Jij bent alles waar ik naar verlangde Ik hou van je, ik ben dol op je Ik leg mijn leven voor je neer Ik wil je alleen maar des te meer En eindelijk lijkt het erop dat mijn eenzame dagen voorbij zijn ik heb op je gewacht Ik zal je de hele weg dragen En jij kiest de dag Als je bereid bent me te begroeten Ik zal een goede moeder zijn, dat zweer ik Je zult zien hoeveel ik er om geef Als je me nodig hebt Je brengt me in vervoering, je verrukt me Je behaagt me, je prikkelt me Jij bent alles waar ik naar verlangde Ik hou van je, ik ben dol op je Ik leg mijn leven voor je neer Ik wil je alleen maar des te meer En eindelijk lijkt het erop dat mijn eenzame dagen voorbij zijn Ik heb op je gewacht, oh ik heb op je gewacht