Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mammoth volume Songtekst: horizon

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mammoth volume - horizon ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van horizon? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mammoth volume! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mammoth volume en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals horizon .

Origineel

One step over - I've been afraid since I met you One step oh yeah One step pity me -I'm sound asleep with her cloths on One step lovely One step eyes closed - congratulations on everything One step damn you One step trust me - I'll never tell you another lie One step lovely Time to go... Give it up, give it up Time to go... Give it up One step stranger - your mirror casts no reflection One step oh yeah One step looser - I hear your laughter around me One step too much

 

Vertaling

Een stap verder - ik ben bang sinds ik je ontmoette Een stap oh ja One step pity me -I'm sound asleep with her cloths on Een stap lief Eén stap ogen dicht - gefeliciteerd met alles Eén stap, verdomme. Eén stap vertrouw me - ik zal je nooit meer een leugen vertellen Eén stap lieflijk Tijd om te gaan... Geef het op, geef het op Tijd om te gaan... Geef het op One step stranger - your mirror casts no reflection Een stap oh ja Een stap losser - ik hoor je gelach om me heen Een stap te veel