Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mandalay Songtekst: kissing the day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mandalay - kissing the day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van kissing the day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mandalay! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mandalay en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals kissing the day .

Origineel

Nothing you say Can hurt me now Into the space I fell, I fall A strange river is deep in my Into the dark I dive I took leave Kissing the day Took leave Kissing your mouth Supportively Kissing the day It took sometime from me to try To learn to love this child of mine Not for nothing she survived Into this space I fell to find I took leave Kissing the day Took leave Kissing your mouth Supportively Kissing the day You're sad star It's too late to cry Your tears could be Your saddest no I took leave Kissing the day Took leave Kissing your mouth Supportively Kissing the day I took leave Kissing the day Took leave Kissing your mouth Supportively Kissing the day

 

Vertaling

Niets wat je zegt kan me nu nog pijn doen In de ruimte Ik viel, ik viel Een vreemde rivier is diep in mijn In het donker duik ik Ik nam afscheid Kuste de dag Took leave Ik kuste je mond Ondersteunend De dag kussen Het kostte me enige tijd om te proberen Om te leren houden van dit kind van mij Niet voor niets overleefde ze In deze ruimte Ik viel om te vinden Ik nam afscheid Ik kuste de dag Took leave Ik kuste je mond Ondersteunend De dag kussen Je bent een droevige ster Het is te laat om te huilen Jouw tranen kunnen Je droevigste nee Ik ben weggegaan Ik kuste de dag Took leave Jouw mond kussen Ondersteunend De dag kussen Ik nam verlof Kussen van de dag Took leave Jouw mond kussen Ondersteunend De dag kussen