Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mandy Moore Songtekst: Gardenia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Mandy Moore - Gardenia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Gardenia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mandy Moore! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mandy Moore en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Gardenia .

Origineel

Well, I put so much thought into getting ready Now I know that was the best part It's so easy to get caught up in what I'm regretting Forget what I got from a wounded heart [CHORUS] I'm the one who likes Gardenia I'm the one who likes to make love on the floor I don't want to hang up the phone yet It's been good Getting to know me more I've been seeing all my old friends in the city Walking alone in Central Park Doing all the things that I've neglected Traded 'em all in To be in your arms [CHORUS] Well, I hear my own voice Sounds so silly Keep on telling my story all around Everything I lost seems so different Well, this is how everybody gets found

 

Vertaling

Nou, ik heb zoveel gedacht dat ik klaar ben Nu weet ik dat het beste deel was Het is zo makkelijk om me te betrappen in wat ik betreur Vergeet wat ik van een gewond hart kreeg [KOOR] Ik ben degene die Gardenia houdt Ik ben degene die op de vloer liefde wil maken Ik wil de telefoon nog niet ophangen Het is goed geweest Leer me meer leren kennen Ik heb al mijn oude vrienden in de stad gezien Alleen in Central Park lopen Doe alles wat ik heb verwaarloosd Verscheept ze allemaal in Om in je armen te zijn [KOOR] Nou hoor ik mijn eigen stem Het klinkt zo dom Blijf door met mijn verhaal vertellen Alles wat ik verloren lijkt zo verschillend Nou, zo wordt iedereen gevonden