Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mandy moore Songtekst: love to love me back

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mandy moore - love to love me back ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love to love me back? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mandy moore! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mandy moore en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love to love me back .

Origineel

I could handle your tortured heart. Even piece it together. Whenever you ripped it apart. But I can never be that kind of girl. Who absorbs that kind of suffering. And turns it into some kind of pearl. I want love to love me back. I want two-way conversations. I want love to love me back. One that can handle this situation. I want love to love me back. A sky full of winter stars. Light up the streets of Manhattan. Back to my limits and empty cars. Stretching into the suns. It's all out in the open. A California highway. I don't want to run. I want love to love me back. I want two-way conversations. I want love to love me back. One that can handle any situation. I want love to love me back. Do do do do da do. Back. Do do do do da do. Back. Listening to a distant train. I wonder where it's going. Baby, where it's coming from. It's all in the same. Took some time to find my. Where the coyotes are crying. I don't want somebody. Filling up this space. I want love to love me back. I want two-way conversations. I want love to love me back. One that can handle any situation. I want love to love me back. I want two-way conversations. I want love to love me back. One that can handle any situation. I want love to love me back

 

Vertaling

Ik zou je gemartelde hart aankunnen. Zelfs het weer in elkaar zetten. Wanneer je het uit elkaar scheurde. Maar ik kan nooit zo'n soort meisje zijn. Die dat soort lijden absorbeert. En er een soort parel van maakt. Ik wil dat liefde ook van mij houdt. Ik wil een gesprek in twee richtingen. Ik wil dat de liefde van mij houdt. Een die deze situatie aankan. Ik wil dat de liefde van me houdt. Een hemel vol wintersterren. Verlicht de straten van Manhattan. Terug naar mijn grenzen en lege auto's. Me uitstrekken tot in de zonnen. Het is allemaal in de open lucht. Een Californische snelweg. Ik wil niet vluchten. Ik wil dat liefde van mij houdt. Ik wil tweerichtingsgesprekken. Ik wil dat de liefde van mij houdt. Een die elke situatie aankan. Ik wil dat de liefde van me houdt. Doe do do da do. Terug. Do do do do da do. Terug. Luisterend naar een trein in de verte. Ik vraag me af waar hij heen gaat. Schatje, waar hij vandaan komt. Het is allemaal in hetzelfde. Het kostte wat tijd om mijn te vinden. Waar de coyotes huilen. Ik wil niet dat iemand... Deze ruimte opvult. Ik wil dat liefde ook van mij houdt. Ik wil twee-weg gesprekken. Ik wil dat de liefde van mij houdt. Iemand die elke situatie aankan. Ik wil dat de liefde van me houdt. Ik wil een gesprek in twee richtingen. Ik wil dat de liefde van mij houdt. Een die elke situatie aankan. Ik wil dat de liefde van mij houdt