Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mandy moore Songtekst: not too young

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mandy moore - not too young ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van not too young? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mandy moore! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mandy moore en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals not too young .

Origineel

La la la la la la la la la la You looked at my face Thought you could get me Better look twice, it won't be that easy Think it's because you a little older All you'll get from me is my cold shoulder You shouldn't judge someone by what you see You may be wrong, like you were about me [Chorus] I'm not too young to know the right things to do And one of those things, is not to fall for you Too bad I don't wan't no play Did you hear me say? I'm not gonna fall for you So please just go away Didn't work out the way that you planned Brag to your friends, said you were "the man" Now whatcha gonna do, since your plan is blown? Can't get this little girl, Now your crying all alone Too bad you judged me By first sight It's too late now so kiss this chance good night [Chorus] You say you want me That you told everyone yeah yeah yeah (i don't want to play no games) So catch me if you can La la la la la la la la la la La la la la la la la la La La La La La La La La La La La la la la la la la la Didn't work out the way that you planned Brag to you friends, said you were "the man" Now whatcha gonna do, since your plan is blown Can't get this little girl, can't get this little Girl, now you're crying all alone [Chorus] I'm not too young to know the right things to do And one of those things, is not to fall for you Too bad I don't want no play Did you hear me say? I'm not gonna fall for you So please just go away I'm not too young to know the right things to do And one of those things, is not to fall for you Too bad I don't want no play Did you hear me say? I'm not gonna fall for you So please just go away

 

Vertaling

La la la la la la la lala la You looked at my face Dacht dat je me kon krijgen Kijk beter twee keer, het zal niet zo makkelijk zijn Denk dat het is omdat je een beetje ouder bent Alles wat je van me krijgt is mijn koude schouder Je moet iemand niet beoordelen op wat je ziet Je kan het mis hebben, zoals je over mij had [refrein] Ik ben niet te jong om te weten wat de juiste dingen zijn om te doen En een van die dingen, is niet voor jou te vallen Jammer dat ik niet wil spelen Hoorde je me zeggen? I'm not gonna fall for you Dus ga alsjeblieft weg Het ging niet zoals je gepland had. Opscheppen tegen je vrienden, zeggen dat je "de man" was Wat ga je nu doen, nu je plan mislukt is? Kan dit kleine meisje niet krijgen, Nu huil je helemaal alleen Jammer dat je me beoordeelde Op het eerste gezicht It's too late now so kiss this chance good night [refrein] You say you want me That you told everyone yeah yeah yeah (I don't want to play no games) So catch me if you can La la la la la la la lala la La la la la la la la la La La La La La La La La La La La La la la la la la la la Het ging niet zoals je gepland had Opscheppen tegen je vrienden, zeggen dat je "de man" was Wat ga je nu doen, sinds je plan is verknald Can't get this little girl, can't get this little Girl, now you're crying all alone [Chorus] I'm not too young to know the right things to do En een van die dingen, is niet voor jou te vallen Jammer dat ik niet wil spelen Did you hear me say? I'm not gonna fall for you Dus ga alsjeblieft weg Ik ben niet te jong om te weten wat de juiste dingen zijn om te doen En een van die dingen, is niet voor jou te vallen Jammer dat ik niet wil spelen Hoorde je me zeggen? Ik val niet voor je Dus ga alsjeblieft weg