Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: manic street preachers Songtekst: it's so easy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: manic street preachers - it's so easy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it's so easy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van manic street preachers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van manic street preachers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it's so easy .

Origineel

I see your sister in her Sunday dress She's out to please She pouts her best She's out to take No need to try She's ready to make It's so easy, easy When everybody's tryin' to please me baby It's so easy, easy When everybody's tryin' to please me Cars are crashin' every night I drink n' drive everything's in sight I make the fire But I miss the firelight I hit the bull's eye every night It's so easy, easy When everybody's tryin' to please me baby Yeah it's so easy, easy When everybody's tryin' to please me So easy But nothin' seems to please me It all fits so right When I fade into the night See me hit you You fall down I see you standin' there You think you're so cool Why don't you just Fuck off Ya get nothin' for nothin' If that's what ya do Turn around bitch I got a use for you Besides you ain't got nothin' better to do And I'm bored It's so easy, easy When everybody's tryin' to please me baby It's so easy, easy When everybody's tryin' to please me So easy But nothin' seems to please me It all fits so right When I fade into the night So come with me Don't ask me where 'cause I don't know I'll try ta please you I ain't got no money but it goes to show It's so easy

 

Vertaling

Ik zie je zus in haar zondagse jurk Ze is erop uit om te behagen Ze pruilt op haar best Ze is erop uit om te nemen Geen behoefte om te proberen Ze is klaar om te maken It's so easy, easy When everybody's tryin' to please me baby It's so easy, easy When everybody's tryin' to please me Cars are crashin' every night I drink n' drive everything's in sight I make the fire But I miss the fire light I hit the bull's eye every night It's so easy, easy When everybody's tryin' to please me baby Yeah it's so easy, easy When everybody's tryin' to please me Zo makkelijk But nothin' seems to please me It all fits so right When I fade into the night See me hit you You fall down I see you standin' there You think you're so cool Waarom ga je niet gewoon Fuck off Je krijgt niets voor niets Als dat is wat je doet Draai je om bitch ik kan je wel gebruiken Trouwens, je hebt toch niets beters te doen En ik verveel me. It's so easy, easy When everybody's tryin' to please me baby It's so easy, easy When everybody's tryin' to please me So easy But nothin' seems to please me It all fits so right When I fade into the night Dus kom met me mee Vraag me niet waarheen, want ik weet het niet I'll try ta please you Ik heb geen geld, maar zo zie je maar It's so easy