Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: manic street preachers Songtekst: pedestal

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: manic street preachers - pedestal ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van pedestal? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van manic street preachers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van manic street preachers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals pedestal .

Origineel

I put you on a pedestal I look at you, you're beautiful I put you on a pedestal I feel okay just for a while I put you on a pedestal I put you where you belong I put you on a pedestal I put me in my own heaven Willing to be put in my place Willing to live in this space Put you on a pedestal Put you there just standing still Pedestal, put you on a pedestal You make me feel, make me feel celestial Pedestal, put you on a pedestal You make me feel, make me feel celestial I put you on a pedestal I look at you, you're beautiful I put you on a pedestal I feel okay just for a while I put you on a pedestal I put you where you belong I put you on a pedestal I put me in my own heaven Willing to be put in my place Willing to live in this space Put you on a pedestal Put you there just standing still Pedestal, put you on a pedestal You make me feel, make me feel celestial Pedestal, put you on a pedestal You make me feel, make me feel celestial Pedestal, put you on a pedestal You make me feel, make me feel celestial Pedestal, put you on a pedestal You make me feel, make me feel celestial

 

Vertaling

Ik zet je op een voetstuk Ik kijk naar je, je bent mooi Ik zet je op een voetstuk Ik voel me goed voor een tijdje Ik zet je op een voetstuk Ik zet je waar je thuishoort Ik zet je op een voetstuk Ik zet me in mijn eigen hemel Bereid om op mijn plaats gezet te worden Bereid om in deze ruimte te leven Zet je op een voetstuk Ik zet je daar gewoon stil Voetstuk, zet je op een voetstuk Je geeft me het gevoel, geeft me een hemels gevoel Voetstuk, zet je op een voetstuk Je geeft me het gevoel, geeft me een hemels gevoel Ik zet je op een voetstuk Ik kijk naar je, je bent mooi Ik zet je op een voetstuk Ik voel me goed voor een tijdje Ik zet je op een voetstuk Ik zet je waar je thuishoort Ik zet je op een voetstuk Ik zet me in mijn eigen hemel Bereid om op mijn plaats gezet te worden Bereid om in deze ruimte te leven Zet je op een voetstuk Ik zet je daar gewoon stil Voetstuk, zet je op een voetstuk Je geeft me het gevoel, geeft me een hemels gevoel Voetstuk, zet je op een voetstuk Je geeft me het gevoel, geeft me een hemels gevoel Voetstuk, zet je op een voetstuk Je geeft me het gevoel, geeft me het gevoel dat ik hemels ben Voetstuk, zet je op een voetstuk Je geeft me het gevoel, geeft me het gevoel hemels