Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: manic street preachers Songtekst: train in vain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: manic street preachers - train in vain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van train in vain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van manic street preachers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van manic street preachers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals train in vain .

Origineel

Written By: Strummer/Jones. Say you stand by your man. Tell me something I don't understand. You said you love me and that's a fact. Then you left me, said you felt trapped. Well some things you can explain away. But my heartache's in me till this day. Did you stand by me. No, not at all. Did you stand by me. No way. All the times. When we were close. I'll remember these things the most. I see all my dreams come tumbling down. I won't be happy without you around. So all alone I keep the wolves at bay. There is only one thing that I can say. Did you stand by me. No, not at all. Did you stand by me. No way. You must explain why this must be. Did you lie when you spoke to me. Did you stand by me. No, not at all. Now I got a job. But it don't pay. I need new clothes. I need somewhere to stay. But without all these things I can do. But without your love I won't make it through. But you don't understand my point of view. I suppose there's nothing I can do. Did you stand by me. No, not at all. Did you stand by me. No way. You must explain why this must be. Did you lie when you spoke to me?. Did you stand by me. Did you stand by me. No, not at all. Did you stand by me. No way. Did you stand by me. No, not at all. Did you stand by me. No way.

 

Vertaling

Geschreven door: Strummer/Jones. Zeg dat je achter je man staat. Vertel me iets wat ik niet begrijp. Je zei dat je van me houdt en dat is een feit. Toen verliet je me, zei dat je je gevangen voelde. Sommige dingen kan je weg verklaren. Maar mijn hartzeer zit in me tot op de dag van vandaag. Heb je me bijgestaan? Nee, helemaal niet. Heb je me bijgestaan? Nee, echt niet. Al die keren. Toen we close waren. Deze dingen zal ik me het meest herinneren. Ik zie al mijn dromen in duigen vallen. Ik zal niet gelukkig zijn zonder jou in de buurt. Dus helemaal alleen hou ik de wolven op afstand. Er is maar één ding dat ik kan zeggen. Heb je me bijgestaan? Nee, helemaal niet. Heb je me bijgestaan? Geen sprake van. U moet me uitleggen waarom. Heb je gelogen toen je tegen me sprak. Heb je me bijgestaan. Nee, helemaal niet. Nu heb ik een baan. Maar het betaalt niet. Ik heb nieuwe kleren nodig. Ik moet ergens kunnen logeren. Maar zonder al deze dingen kan ik het doen. Maar zonder jouw liefde zal ik het niet redden. Maar je begrijpt mijn standpunt niet. Ik veronderstel dat er niets is wat ik kan doen. Heb je me bijgestaan? Nee, helemaal niet. Heb je me bijgestaan? Geen sprake van. Je moet uitleggen waarom. Heb je gelogen toen je tegen me sprak? Heb je me bijgestaan? Heb je me bijgestaan? Nee, helemaal niet. Heb je me bijgestaan? Geen sprake van. Heb je me bijgestaan. Nee, helemaal niet. Heb je me bijgestaan. Geen sprake van.