Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: mansun Songtekst: check under the bed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: mansun - check under the bed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van check under the bed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van mansun! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van mansun en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals check under the bed .

Origineel

You see my fear looks like laughter That's why you'll never hear me scream And I'm learning to rule in my simian shoes Tradition has absorbed the sickest things (Another fear looks like laughter) And they're grabbing with paws Somewhere I am not safe In their animal's place Claustrophobia maze Ideology faked for a simian race Trip me up I become a nervous wreck Put me in a padded cage And I call it my domain With my shoelace trip me up I become a nervous wreck Put me in a padded cage And I call it my domain I know my fear looks like laughter That's why you'll never see me scream And I'm learning to rule in my simian shoes Tradition has absorbed the sickest things (Another fear looks like laughter)

 

Vertaling

Zie je mijn angst lijkt op lachen Daarom zul je me nooit horen schreeuwen En ik leer te heersen in mijn apen schoenen Traditie heeft de ziekste dingen geabsorbeerd (Nog een angst lijkt op lachen) En ze grijpen met poten Ergens ben ik niet veilig In hun dierlijke plaats Claustrofobie doolhof Ideologie vervalst voor een apen ras Trip me up Ik word een Zet me in een gewatteerde kooi En ik noem het mijn domein Met mijn schoenveter laat me struikelen Ik word een nerveus wrak Zet me in een gewatteerde kooi En ik noem het mijn domein Ik weet dat mijn angst op lachen lijkt Daarom zul je me nooit zien schreeuwen En ik leer te heersen in mijn apen schoenen Traditie heeft de ziekste dingen geabsorbeerd (Een andere angst lijkt op lachen)